„Преображение“ Водена практика за работа с вътрешната ни светлина

Радост ми е да те запозная с практиката „Преображение“ (Transfiguration), създадена от Сандра Ингерман преди повече от двайсет години и практикувана от хиляди хора в целия свят. В нея се учим да се свързваме с есенцията си, с истинската си същност, която е чиста светлина – да се изпълваме и насищаме с нея и да я споделяме в света; а също така и да бъдем част от глобален кръг, с който сливаме сиянието си в едно за доброто на Майката Земя и от който черпим ресурс, когато връзката ни със собствената светлина изтънее.

„Когато сте свързани със собствената си светлина и я излъчвате в живота си, това променя вибрацията ви. Като свързваме светлината си заедно и я споделяме в света, ние променяме вибрацията на планетата.“

~ Сандра Ингерман

Благодарение на групата, с която практикуваме заедно всеки месец, вече имаме запис на една от водените сесии. С радост я споделям с теб, за да те води в първите ти стъпки на свързване с вътрешната ти светлина, или пък когато имаш желание, но нямаш възможност да се включиш в живите ни срещи. Можеш да я ползваш и винаги, когато имаш нужда от свързване, или пък просто за да споделиш от своята светлина, когато отвътре ти е пълно.

В пътуването ни съпътстват магичните гласове на тибетски купи, коши камбанки и други инструменти, чиито звуци ни помагат да се потопим максимално дълбоко в преживяването — и всичко това в комфорта на собствения ти дом.

Отдели си около час само за теб, вземи си топъл чай или вода, създай си комфортна среда – можеш да затъмниш стаята, да запалиш свещ, да добавиш ароматно масло и каквото друго обичаш. Отпусни се в удобна за теб поза в седнало или легнало положение и се наслади на пътуването, което ти предлагам днес. На добър час!

Обърни внимание: В началото започваме с т.нар. „квадратно дишане“ – вдишваме бавно и леко, като броим от 1 до 4, после задържаме дъха си и отново броим до 4, спокойно издишваме и броим до 4, и накрая задържаме с броене до 4, след което повтаряме. Сякаш рисуваме квадрат, като започваме в долния ляв ъгъл – с вдишването чертаем нагоре лявата страна, задържаме дъха горе и чертаем надясно, издишваме надолу по дясната страна, отново задържаме дъх долу и чертаем наляво към стартовата точка. Това ни помага да утихнем вътрешно и да подготвим тялото и съзнанието си за дълбока медитативна работа.

Повече информация и детайлни инструкции за самостоятелна работа в превод на български от официалното представяне на практиката можеш да прочетеш тук: „Създаване на човешка мрежа от светлина“.

Слушай още водени медитации в любимата ти подкаст платформа или в YouTube.

Заповядай и на живите ни срещи всеки месец по пълнолуние (временно на пауза). Очаквам те!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Към началото

Discover more from Капчици дъга с Ана Йорданова

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading