„Светлина за Земята“

Ежемесечна среща и групова медитация

„Светлина за Земята“

Предстояща сесия:

През август по време на пълнолунието (неделя, 22-и, 15:01 ч.) ще бъда в Крайморие. Вероятно ще направя практика на плажа вечерта, може и по изгрев, но още не съм решила със сигурност. Ако си в района на Бургас или някъде другаде по морето в периода 21-25 август, пиши ми. Имам идея да организирам и други практики – шамански пътувания, водени медитации и звукови бани. Може би ще стигна и до Варна, макар че нищо още не е сигурно, давам само ориентир. Ако би ти било интересно да научиш повече, дай ми знак.

Та по същество – „Светлина за Земята“ през август за тези от нас, които не са на морето, се очертава да бъде самостоятелна практика. Каня те да си избереш подходящо за теб време около пълнолунието и да се усамотиш някъде, да си пуснеш подходяща музика или пък записа от последната ни сесия, да се свържеш с вътрешната си светлина и да я излъчиш в света. А още по-хубаво би било да се събереш с други хора от групата. Пък най-хубаво – с нови хора, на които да предадеш практиката. Ех, размечтах се!

Каузата ни остава Бат Уърлд БГ – добре дошло е да ми пишеш с каква сума искаш да участваш (аз ще направя общ превод, а ти можеш ми дадеш своята част през Револют или в София след 26-и) или да им преведеш лично дарението си. Ако пък този месец много силно те тегли да се свържеш с друга кауза – следвай усета си. Благодаря ти!

...
Кога: очаквай септемврийското събитие
Къде: в централната част на София
Вход: дарение с благотворителна цел
Кауза: покрепа за грижещите се за пострадали прилепи от фондация „Бат Уърлд България“
Запиши се на: ana (в) dropsofrainbow (точка) com или 0888 399 727

В разгара на пълнолунието заповядай да изтъчем заедно мрежа от светлина и да обгърнем с нея Земята и всичко живо по нея.

Ще се съберем в тесен кръг на чаша ароматен чай, ще започнем с кратко запознаване с основите на практиката и въвеждаща медитативна сесия, в която ще се свържем със светлината в себе си, след което ще я втъчем в една обща мрежа и ще я споделим със света.

„Когато сте свързани със собствената си светлина и я излъчвате в живота си, това променя вибрацията ви. Като свързваме светлината си заедно и я споделяме в света, ние променяме вибрацията на планетата.“
~ Сандра Ингерман, „Създаване на човешка мрежа от светлина“

Всеки месец по пълнолуние ще се събираме отново, за да внесем светлина на всички места, които се нуждаят от нея, а пълната луна ще ни съдейства, като усили допълнително сиянието ни.

Събитието е присъствено и местата са силно ограничени – ако те привлича, каня те да се свържеш с мен и да запазиш предварително своето.

Всички събрани средства от тези сесии ще пренасочвам към природозащитна кауза, която ще обявявам преди всяка среща.

Целта ми е с твоята помощ и подкрепа да поддържаме този модел на „даряване на даренията“ и при следващи събития от серията „Светлина за Земята“, за да подпомогнем организации, които по свой начин се грижат за планетата ни и за живинките по нея.

С радост приемам предложения за каузи, които са те докоснали.

Очаквам те! Сподели и с приятели.

П.С. Благодарение на групата, с която практикуваме всеки месец, вече имаме и запис на една от водените сесии. С радост я споделям с теб, за да те води в първите ти стъпки на свързване с вътрешната ти светлина, или пък когато имаш желание, но нямаш възможност да се включиш в живите ни срещи. Можеш да я ползваш и винаги, когато имаш нужда от свързване, или пък просто за да споделиш от своята светлина, когато отвътре ти е пълно.

Минали сесии:

Кога: 28 януари 2021
Кауза: покрепа за грижещите се за пострадали прилепи от фондация „Бат Уърлд България“

Кога: 27 февруари 2021
Кауза: изграждане на „дива болница“ от фондация „Дивите животни“

Кога: 27 март 2021
Кауза: изграждане на топло помещение за лекуване на костенурки при зимни условия от фондация „Геа Челониа“

Кога: 27 април 2021
Кауза: грижа и опазване на лешоядите в България от Фонд за дивата флора и фауна

Кога: 24 май 2021
Кауза: покрепа за грижещите се за пострадали прилепи от фондация „Бат Уърлд България“

Кога: 26 юни 2021
Кауза: покрепа за грижещите се за пострадали прилепи от фондация „Бат Уърлд България“

Кога: 24 юли 2021
Кауза: покрепа за грижещите се за пострадали прилепи от фондация „Бат Уърлд България“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Към началото