За доверието в живота

От новолунието насам преминаваме в затворена група програмата “21 дни релакс” и аз се заех също да отделям по 30 минути на ден за себе си. Не всеки път успявам, после някак наваксвам и сега съм само ден назад. Но някак установявам, че сесиите идват точно когато са ми нужни – все пак потребностите ни не следват предначертани графици и само интуицията ни подава кога какво е добро за нас.

Темата, с която работих днес е ДОВЕРИЕ. А то ми е много жива тема в момента – доверието в личните ми усещания и системи за навигация и в подредбата на света въобще. Някои от вас знаят, с други ще споделям във времето. И съм наясно, че не само аз преминавам през разтърсващ период… Но нека ви разкажа за днес.

По време на практиката усещането за доверие ми се показа като усмивка в ъглите на устните и се появи спомен за миналото лято, когато с мъничката ми количка излязохме офроуд в един миг на тотално следване на импулсите ми за навигация.

Изживях отново доверието, с което подходих тогава към усещането, че съм водена и в пълна безопасност. Усетих вълнението от всички препятствия по пътя – дълбоката, гъста кал, изровените коловози, реката без мост… Почувствах и еуфорията от преодоляването им.

И сега стоя в доверие към тоталния офроуд, в който се обърна живота ми в последните месеци и някак ми е спокойно, че както и да изглеждат нещата в момента, всички препятствия по пътя са ми по мярка, а удовлетворението накрая ще е несравнимо.

П.С. Програмата стартира наново всеки месец по новолуние, началото на следващия цикъл е на 8 май.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Към началото

Discover more from Капчици дъга с Ана Йорданова

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading