Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

✨21 ДНИ РЕЛАКС✨ в сезона на Телеца

8 май

Заповядай да изживеем заедно майското издание на програмата 21 ДНИ РЕЛАКС!

Срещаме се под знака на ТЕЛЕЦ на 8 май, като срокът за включване на нови участници е до полунощ на предходната дата. И всеки месец на новолуние стартираме нова кампания за съвместна практика.

КАК РАБОТИ КАМПАНИЯТА

В специална затворена група всички, закупили веднъж програмата, ще преминаваме през упражненията и темите заедно, ще споделяме преживяванията си и ще надграждаме придобитите умения. Всяка сутрин ще бъде публикувано известие с текущата тема и връзка към записа, като всеки участник сам определя кога да задели половин час през деня и да се наслади на тези безценни минути за себе си.

Участието в групата е безсрочно – ако желаеш да се включиш през съответния месец, просто си активираш известията за публикации, а когато ти се иска да почиваш и да интегрираш, заглушаваш групата и така лично управляваш преживяването си.

И така, да започваме!

КАК ДА СЕ ВКЛЮЧИШ

1. Закупи програмата 21 ДНИ РЕЛАКС (а ако вече я имаш, просто премини на следващата стъпка);
2. Включи се във Фейсбук групата;
3. Активирай получаване на всички известия от групата (винаги можеш да ги деактивираш за следващи кампании, в които не желаеш да участваш);
4. Заделяй половин час за практика всеки ден и споделяй преживяването си с другите участници;
5. Наслаждавай се!

АКО СЕ ЧУДИШ ДАЛИ, ИЛИ…

Въвеждащата сесия на програмата е със свободен достъп. В нея ще намериш допълнително описание на идеята и практиката, както и видеозапис от живото ѝ представяне с включена релаксация. Ако още не знаеш дали този курс е за теб, пусни си видеото и си дай възможност да решиш според усещането и личното си преживяване.

Details

Date:
8 май
Event Category:
Website:
https://dropsofrainbow.com/course/relax21days/

Venue

Фейсбук група 21 ДНИ РЕЛАКС
View Venue Website

Organizer

Капчици дъга с Ана
Phone
0888399727
Email
ana@dropsofrainbow.com
View Organizer Website
Към началото