Цветна есенция от ЛЮТИЧЕ – капчици слънце в бутилка

Цветните есенции са магия, която ни помага неусетно и безусилно да се свържем по-дълбоко със себе си и същността си. Нежните вибрации на цветята постепенно насищат телата ни и ни подравняват с висшите ни аспекти. Така ни въздейства и лютичето - свързва ни с естественото ни вътрешно сияние.

Есенцията от пълзящо лютиче (Ranunculus repens) приготвих с много обич и грижа в магичното утро на лятното слънцестоене. Посланието по-долу получих директно от цветето и с голяма радост го споделям с теб.

„Аз събирам слънчевата светлина и я поставям в сърцето ти. Уча те да се освобождаваш от онова, което вече не ти служи и да отваряш пространство за новото. Помагам ти да станеш собствената си светлина по пътя на живота.“
~ лютиче

Своята порция слънце за душата можеш да поръчаш по познатите ти канали за връзка с мен. Ще я получиш до 2-3 работни дни в шишенце с капкомер или ролон и е достатъчна за около месец-два ежедневен прием (колкото е нужно, за да се разгърне осезаемо ефектът ѝ).

Заедно с нея получаваш и възможност за кратка телефонна консултация (15-20 минути) по твой въпрос или житейски казус, към който ти се иска да насочиш енергията на лютичето.

„Лютичето днес - 2 капки жълт компот върху езика - топъл, мек и обгръщаш. Разлива се надолу леко и нежно. От цялото обаче енергия на лютичето е 60%. 40% са от теб - отдаденост и стремеж към истината. Така го усетих :)“
~ Цвета

„По пътя ми от скоро сме с Лютичето и наистина светлината в сърцето ми започна да расте. Чувството, че не съм сама, а държа пред себе си Духа на малкото жълто цветче е толкова вдъхновяваща! Благодаря Ана!“
~ Диана

Ако есенциите не са ти предпочитано средство, друг начин за свързване с растението може да бъде цветна баня (в комбинация с чудодейни билки по твой избор) - правиш си запарка от цветовете, разреждаш я с голямо количество топла вода и се изкъпваш с нея. Ако предварително поставиш билките в платнена торбичка, след запарката можеш да ги изсушиш и да ги използваш отново.

Още един вариант е да поставиш торбичка с изсушени цветове от лютиче под възглавницата си или да я закачиш на леглото в близост до главата. Цветове може да си събереш напролет, като аз бих те посъветвала да изчакаш дни с хубаво слънцегреене, за да се възползваш от събраната от цветята енергия.

Каквото и да избереш, нека ти е слънчево!

И когато да сияеш е естественото ти състояние, свети по-често, свети редовно — за себе си, за другите, за целия свят. Освен с шишенце магия от лютиче, ето как още мога да те подкрепя:

✩ Позволи ми да те поведа в пътуване към вътрешното ти сияние всеки месец по пълнолуние, онлайн;

✩ Запознай се с концепцията за работа с вътрешна светлина в статията „Създаване на човешка мрежа от светлина“ на Сандра Ингерман (в мой превод, публикуван в този блог и на страницата на авторката);

✩ Прочети думите, в които от мен се изля копнежът да се свържа с моята си светлина в една от тъмните нощи на душата ми: „Светлината“.

Благодаря ти, че сме заедно!

На заглавната снимка: първото намигване на слънцето в утрото на лятното слънцестоене. 21 юни 2023 г., местността Узана

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Към началото

Discover more from Капчици дъга с Ана Йорданова

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading