УСЛУГИ

ЗА ТЕБ

Избери от разнообразните индивидуални формати според нуждите на ситуацията, която преживяваш в момента. Независимо дали е свързана с емоционален или физически дискомфорт, дали търсиш решение на казус или яснота във взаимоотношения, или пък друго, разгледай предложенията или се свържи с мен за кратък разговор и ще подберем най-подходящото за теб.

повече...

ЗА СЕМЕЙСТВО И ПРИЯТЕЛИ

Разполагаш с група приятели-съмишленици, с които желаете да се потопите в съвместно преживяване? Иска ти се да добавиш щипка магия към семейния празник? А може би има ситуация във взаимоотношенията ви, която бихте изследвали и разплели заедно и в защитена среда? Избери си сесия по твой вкус и ще я подготвя специално за случая.

повече...

НА РАБОТНОТО МЯСТО

Специално разработени групови и индивидуални сесии за бърза и ефективна релаксация с цел облекчаване на неразположения, свързани със седящия стил на работа и динамичната офис-среда. В допълнение, практиките успокояват ума, възвръщат яснотата на мисълта и дават допълнителен заряд за ефективно справяне с текущите задачи.

повече...

НА ТИЙМБИЛДИНГ, ФЕСТИВАЛ ИЛИ РИТРИЙТ

Приветствам съвместна дейност от всякакъв характер, доколкото е ориентирана по пътя ни към себе си. Разгледай базовите ми практики, свържи се с мен и ще открием как се допълваме, както и по какъв начин можем да сме си взаимно полезни. За сесии извън София също съм на разположение да обсъдим възможностите.

повече...

ОРГАНИЗИРАНИ ГРУПИ
  • За да научаваш своевременно за предстоящите организирани събития, заповядай в канала ми във Viber.
  • Последвай ме (Follow) в платформата Buy Me a Coffee, за да получаваш месечния график директно в личната си поща.
  • А ако ползваш приложение-календар, абонирай се на страницата за събития и всичко предстоящо ще се появява автоматично в приложението ти.

повече...

ЗА ТЕБ

ЗА СЕМЕЙСТВО И ПРИЯТЕЛИ

НА РАБОТНОТО МЯСТО

НА ТИЙМБИЛДИНГ, ФЕСТИВАЛ ИЛИ РИТРИЙТ

Към началото