ШАМАНИЗЪМ

ШАМАНИЗЪМ, ЛЕЧЕНИЕ И ПРЕДСКАЗАТЕЛНА РАБОТА

Съдържание

Защо шаманска работа

Необятната сфера на шаманизма ни предоставя, най-общо казано, медитативни практики, инструменти и ресурси за дълбоко навлизане в измерения, където границите на времето и пространството се размиват. Това ни позволява да изследваме необичайни аспекти на реалността и на вътрешните си светове, а също и да извършваме лечебна работа на фино енергийно ниво.

Във времето на сесията каним водачи и помощници от невидимия свят и заедно с тях надникваме в аспекти на ситуацията пред нас, които при други обстоятелства остават скрити. По този начин можем да наблюдаваме и изследваме, да лекуваме в дълбочина и да освободим всичко онова, което стои на пътя ни към здравето и радостта от живота. След практиката ще обсъдим преживяването и ще очертаем насоки как да пренесеш получените дарове в реалността на ежедневието си.

Свържи се с мен и ще ти подготвя лечебна или предсказателна сесия, дистанционно или на живо, според твоите нужди и възможности. Пусни си водена практика на запис по тема, която те привлича в момента или следи календара за организирани кръгове.

Моят път в света на шаманизма

В шаманската работа намерих нужната ми структура и подкрепа за изследване на невидимите светове. Винаги съм вярвала, че има нещо повече от външни, “обективни” причини за физическите и емоционалните ни неразположения. Инструментите на шаманските култури ми дадоха – и продължават да ми дават – така дълго търсеното средство за изследване и разширяване на съзнанието.

Пътят ми още в самото начало ме срещна с Фондацията за изследване на шаманизма, създадена от Майкъл Харнър, към която се обучавам от 2018 г. насам. Малко след първите ми стъпки по Пътя на шамана се потопих и в работата с лична светлина през призмата на Сандра Ингерман. В допълнение, имам невероятната възможност да черпя мъдрост, сила и вдъхновение в личните ми трансформационни процеси от носители на автентично познание от далечни страни.

Практическата насоченост на подхода, а също и дългогодишния опит и отдадеността на преподавателите и шаманите, с които ме среща животът, ми носят така нужната дълбочина на разбиране на човешката природа и на естеството на връзката ни със заобикалящия ни свят. Към момента на публикуване на този текст съм преминала разнообразие от обучения, семинари и преживявания за дълбока лечебна, предсказателна и тълкувателна работа, за свързаност с природата и изследователски пътувания в невидимите светове. Бих казала, че всичко в личната ми практика, както и в индивидуалната и групова работа се гради на основата на разбирането ми за шаманските светове и енергийни взаимодействия.

Към началото