ЗВУКОТЕРАПИЯ

ИНДИВИДУАЛНА ЗВУКОТЕРАПИЯ и РЕЛАКСАЦИЯ

Каня те на индивидуална звукотерапевтична сесия с тибетски пеещи купи, шамански тъпан, коши камбанки и други свещени инструменти. Подари си време само за теб – време, в което да се пренесеш отвъд обичайната реалност на ежедневието, да се изкъпеш в магичното вибрационно поле, създавано от инструментите, да се пречистиш и освежиш.

Защо звукотерапия

Вълшебните звуци на инструментите ще те пренесат в изменено състояние на съзнанието, което отваря възможност в теб да се активират лечебни процеси, засягащи както физическото, така и психичното и емоционалното ти добруване.

Вибрациите на купите, поставени в близост до тялото ти или директно върху него, го предразполагат да се потопи в дълбока релаксация и да се „рестартира“, като излезе от стресовия режим на забързаното ежедневие. Гласовете на инструментите хармонизират ума и подпомагат освобождаването от натрапчиви мисли, балансират емоциите и ти съдействат да се свържеш по здравословен начин с чувства, които са останали потиснати.

Ако желаеш, звукотерапията може да се комбинира с Рейки или друга енергийна лечебна работа. Терапевтичните ефекти на различните практики взаимно се подпомагат и допълват за достигане на оптимален ефект, който да се задържи и развива във времето.

По време на сесията е възможно да потънеш в спонтанна медитация и да получиш осъзнавания за важни за теб ситуации и взаимоотношения, както и да достигнеш до недостъпни за рационалния ум решения на заплетени казуси. Или най-общо казано, да намериш път напред към бъдещето си.

Звучи интересно и полезно, нали? Заповядай да видим заедно как се случва магията!

Ако предложението те привлича, запази си час още сега или се свържи с мен за повече информация.

Включи се и в групова звукотерапевтична сесия за допълнителен, поддържащ ефект.

Очаквам те!

Към началото