СЪБИТИЯ

За да получаваш известия за предстоящите събития директно в личната си поща, последвай ме в платформата Buy Me a Coffee (не се изискват регистрация и абонамент).

Ежемесечна среща и групова медитация

„Светлина за Земята“

В разгара на пълнолунието заповядай да изтъчем заедно мрежа от светлина и да обгърнем с нея Земята и всичко живо по нея. Ще се съберем в тесен кръг на чаша ароматен чай, ще започнем с кратко запознаване с основите на практиката и въвеждаща медитативна сесия, в която ще се свържем със светлината в себе си, след което ще я втъчем в една обща мрежа и ще я споделим със света.

Научи повече…

Релаксация, звукова баня и медитация

„От Сърце и Душа“

Каня те да се изкъпем заедно в магичното звуково и вибрационно поле, създавано от гонгове, тибетски пеещи купи, шамански тъпан, коши камбанки и други свещени инструменти, в разнообразна комбинация според темите на момента. Подари си един час само за теб – час, в който да се пренесеш отвъд обичайната реалност на ежедневието, да се пречистиш и освежиш.

Научи повече…

Поредица водени медитации

„Опознай елементите“

Каня те на поредно групово приключение – този път както онлайн, така и на живо – в което заедно ще опознаваме себе си и заобикалящия ни свят през дълбокото и лично свързване с четирите елемента, които го изграждат. В поредица ежеседмични сбирки ще те поведа в едно пътуване навътре, в което ще изследваме предварително избран елемент и неговото въздействие в живота ни.

Научи повече…

Поредица онлайн медитации

„Опознай света си“

Каня те на едно групово онлайн приключение, в което заедно ще опознаваме заобикалящия ни свят през дълбокото и лично свързване с различни негови аспекти. В поредица ежеседмични сбирки с обща тема „Опознай света си“ ще те поведа в медитация, в която ще изследваме един предварително избран аспект и неговото въздействие в живота ни.

Научи повече…

Минали събития

[21 декември 2020]

Медитация и ритуал за зимното слънцестоене

Прочети повече
Заповядайте да отпразнуваме заедно тазгодишното зимно слънцестоене – началото на новия слънчев цикъл!

Ще се съберем в тесен кръг на чаша ароматен чай и ще се включим към глобалната медитация за целение на Земята, която традиционно се провежда в този ден. Практиката, с която ще участваме, се нарича „Преображение“ (Transfiguration) и представлява ритуал за целение с личната ни светлина по метода на Сандра Ингерман.

Ще започнем с кратко запознаване с основите и въвеждаща водена сесия, след което точно при настъпване на слънцестоенето – в 12:02 ч. – ще обединим намерението си да влеем от своята светлина в света за доброто на Земята и на всичко живо.

Събитието е присъствено и местата са силно ограничени – ако ви привлича, каня ви да запазите предварително своето.

Кога: понеделник, 21 декември, 11:00 ч.
Къде: в централната част на София (ще изпратя точен адрес до заявилите участие)
Вход: свободен
При желание може да оставите дарение за практиката.

[20-21 юли 2020]

Медитация и ритуал за лятното слънцестоене

Прочети повече
На 21 юни е лятното слънцестоене, а също и Еньовден – много силен енергийно момент, изключително подходящ за свързване с природата, със себе си и с другите, за да продължим нататък пораснали, по-освободени и с повече яснота за пътя си.

Каня ви да го отбележим с едно откривателско потъване в себе си, в сигурна, спокойна и приятелска среда, на чист въздух и под открито небе.

Кога: от вечерта на 20 юни до следобяд на 21-ви
Къде: в с. Лозен

Какво ще правим:

Събираме се в събота привечер, готови за споделени преживявания. Ще запалим огън, ще се запознаем (ако има сред нас хора, които не се познават помежду си), ще си кажем няколко думи за периода и предстоящите занимания, след което плавно ще прелеем в първата ни самостоятелна работа:

Да оживим личната си представа за бъдещето, в което искаме да живеем и което да завещаем на наследниците си.

В новолунната нощ преди Еньовден ще си намечтаем ярко и живо бъдещето, което искаме за себе си и за света. Огънят ще ни е пръв помощник в заявяването на тия мечти и желания. Ще усилим практиката със споделяне в кръга, а после ще приключим деня с раздумка около огъня.

На сутринта ще приветстваме слънцето с песен (за поспаливите – спокойно, няма нужда да е по изгрев ;)).

В разгара на затъмнението, преди обяд, ще се потопим във вълшебния свят на какаото.

В неделя по време на слънцестоенето, когато слънцето трябва да свети най-силно, то е и в затъмнение – изключителен момент да работим с тъмната си страна, да я извадим на повърхността, да научим каквото можем за нея и да я интегрираме в живота си. Затова към обяд ще си поговорим за несъзнаваното, за сянката и ролята ѝ в живота ни. Постепенно ще преминем към какаото и с негова помощ ще потънем в опознаване на аспекти от своята собствена сянка. След това, при желание, ще споделим наученото с кръга съ-приключенци – така ще почерпим от общата ни енергия за разбиране и усвояване на наученото.

Останалата част от деня ще прекараме сред природата — на разходка по горските пътеки в района.

Преживяването ще бъде много лично и същевременно усилено от споделянето със съмишленици. В практиките ще ви напътствам аз, а също така ще бъда на разположение и за индивидуална подкрепа при необходимост – както по време на събитието, така и в следващите дни и седмици.

Важно уточнение: нощуваме на палатки. Ако нямате възможност да нощувате, добре дошли сте да се включите и сутринта, преди да започнем с какаото.

Моля да потвърдите желанието си за участие не по-късно от вторник, 16 юни.

Пишете ми с всякакви въпроси. На потвърдилите ще изпратя допълнителна информация относно събитието и мястото на провеждане.

Оставам в развълнувано очакване на споделеното ни преживяване. ^.^

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Към началото