СЪБИТИЯ

За да получаваш известия за предстоящите събития директно в личната си поща, последвай ме (Follow) в платформата Buy Me a Coffee (не се изискват регистрация и абонамент), а ако ти е по-удобно, можеш да следиш и канала ми в Telegram.

Ежемесечна среща и групова медитация

„Светлина за Земята“

В разгара на пълнолунието заповядай да изтъчем заедно мрежа от светлина и да обгърнем с нея Земята и всичко живо по нея. Ще се съберем в тесен кръг на чаша ароматен чай, ще започнем с кратко запознаване с основите на практиката и въвеждаща медитативна сесия, в която ще се свържем със светлината в себе си, след което ще я втъчем в една обща мрежа и ще я споделим със света.

Научи повече…

Какао церемония

„Шоколадово вълшебство“

Още в дълбока древност маите и ацтеките са използвали какао в церемониите и лечителските си практики. Съпътствани от духа на растението-лечител, шаманите са пътували до други измерения в търсене на прозрения и свързване с вечната мъдрост. Церемониалното какао е мощен фасилитатор на духовни преживявания благодарение на изключителната си сила да отваря сърцето. В най-чистата си сурова форма, то е могъщ и същевременно нежен помощник в работата ни със себе си, с вътрешния си свят.

Научи повече…

Релаксация, звукова баня и медитация

„От Сърце и Душа“

Каня те да се изкъпем заедно в магичното звуково и вибрационно поле, създавано от гонгове, тибетски пеещи купи, шамански тъпан, коши камбанки и други свещени инструменти, в разнообразна комбинация според темите на момента. Подари си един час само за теб – час, в който да се пренесеш отвъд обичайната реалност на ежедневието, да се пречистиш и освежиш.

Научи повече…

Настолна игра за себеоткриване

„Игра на Неслучайности“

Заповядай да се гмурнем заедно в едно групово приключение, нов инструмент в торбичката ми с вълшебства за свързване. Позволи си да се докоснеш до него и да усетиш силата му да те води по пътя към себе си. По един магичен начин, докато се забавляваме с играта, неусетно пред нас ще се разкриват подробности от вътрешния ни свят, ще се подреждат досега несвързани парчета от личния ни пъзел и ще се разкриват следващи стъпки от пътя ни.

Научи повече…

Поредица водени медитации

„Опознай елементите“

Каня те на поредно групово приключение – този път както онлайн, така и на живо – в което заедно ще опознаваме себе си и заобикалящия ни свят през дълбокото и лично свързване с четирите елемента, които го изграждат. В поредица ежеседмични сбирки ще те поведа в едно пътуване навътре, в което ще изследваме предварително избран елемент и неговото въздействие в живота ни.

Научи повече…

Поредица онлайн медитации

„Опознай света си“

Каня те на едно групово онлайн приключение, в което заедно ще опознаваме заобикалящия ни свят през дълбокото и лично свързване с различни негови аспекти. В поредица ежеседмични сбирки с обща тема „Опознай света си“ ще те поведа в медитация, в която ще изследваме един предварително избран аспект и неговото въздействие в живота ни.

Научи повече…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Към началото