Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Четирите елемента на живота ✨ВОДА✨ Поредица какаови срещи по пътя на сърцето

12 ноември 2023 @ 11:30 - 14:00

30 лв.-35 лв.

Каня те на едно вълшебно пътуване в света на невидимото – да опознаем четирите елемента, от които е изграден светът ни и които оформят живота ни. В четири последователни седмици ще се срещнем с Огъня, Водата, Въздуха и Земята. Ще ни водят сърцатата енергия на церемониалното какао и дълбокия глас на шаманския тъпан.

Тук обаче не говорим за знание, което може да се намери в учебници и енциклопедии – по-скоро ще търсим отговор на въпроси като:
– Кой съм аз във връзката си с този конкретен аспект от заобикалящия ме свят?
– Как той ме подкрепя и насочва в житейския ми път?
– Какъв е моят начин да подкрепя света около себе си – сега, когато го познавам по-добре и съм по-свързан с него?

В съвременния живот дотолкова сме привикнали информацията и отговорите да идват отвън, от други хора, книги, посредници от всевъзможен порядък, че за много въпроси не ни хрумва да потърсим знанието, което се крие във всеки от нас. А ние сме деца на вселената, телата ни са изградени от звезден прах и останки от галактически експлозии и съдържат цялата мъдрост, която ни е нужна. Остава само да се свържем с нея, да се вгледаме навътре и да почерпим директно от извора на знанието.

Кога
5 ноември: Огън
12 ноември: Вода
19 ноември: Въздух
26 ноември: Земя
начало: 11:30 ч.
продължителност: 2,5 – 3 часа според динамиката на групата

Къде
в уютното пространство на Timshel Yoga
ул. Бреза 6, гр. София

Обмен
35 лв. за една среща
110 лв. за четири срещи

Можеш да се включиш за една или повече от темите според вътрешното си усещане. Подари си пълния цикъл преживявания и ще имаш възможността да въплътиш комплексно знание за проявлението на елементите в живота си.

Powered by AllEvents.in

Възползвай се от отстъпка при предварително заплащане (виж формата за заявка по-горе на тази страница) или заяви своето участие на тел. 0888 399 727 (+Viber) до края на предходния ден и заплати на място в брой.

Записване в деня на събитието е непрепоръчително, тъй като какаото се приготвя предварително според броя участници и е възможно да няма порция за теб. Ако все пак пожелаеш да се включиш в последния момент и да преживееш срещите с елементите, свържи се с мен и ще обсъдим възможностите.

Какво ще ти е необходимо
– любимата ти чаша за многократна употреба;
– нещо материално, което свързваш със съответния елемент – лична вещ или предмет, който да остане с теб и след срещата ни и да ти напомня за преживяното;
– по желание: кристали, оракули и други предмети с енергийна стойност;
– по желание: плодове или други дребни вкусотии, които да споделим след практиката.

Препоръки за подготовка
– ден преди срещата ни се въздържай от алкохол и тежки храни;
– пий повече от обичайното количество вода в деня на събитието и поне още ден след това;
– сутринта пропусни кофеиновите напитки, а по възможност нека и закуската е само от плодове;
– заповядай десетина минути по-рано, за да се настаниш удобно и да започнем навреме.

Възможност за допълнително задълбочаване на преживяването
При желание, срещу допълнително заплащане, можеш да останеш за неделната гонг баня, в която магията на звука да ти даде още по-дълбоко разбиране как преживяваш елементите.

С какво ни помага какаото в процеса на себе- и светоопознаване
Какаото отваря сърцето и ни позволява да изпитаме дълбока, чиста любов и връзка със себе си, с другите, със света и с всичко живо. По този начин то става наш приятел по пътя към по-ефективно проявление на онова, за което истински копнеем. Помага ни да видим ясно талантите и уменията си и как можем да ги вложим за най-висшето благо на всички; свързва ни по-силно с житейската ни цел. Освобождава съзидателната ни мощ, позволява ни да се отдадем свободно на вдъхновението и потока от идеи и да ги претворим — в думи, танц, музика или картина… Каквото ни е на сърце.
С негова помощ можем да превърнем знанието на ума в знание на цялото си същество. Да въплътим неща, които вече са ни известни, но все още не усещаме в дълбочина. Например, учението, че всички сме любов и че не съществува нищо друго, освен любов — какаото ни отвежда на път, по който можем да изживеем и почувстваме тази любов, блаженството, което тя ни носи, да изпитаме ниво на съществуване, което е само поток и единение.

Още за магията на какаото прочети тук:

КАКАО

За водещата
Казвам се Ана Йорданова и се определям като търсач и изследовател на себе си, на своя вътрешен свят. Призванието ми е да те съпровождам, докато откриваш всичко онова, за което копнееш и което кара душата ти да пее. Да създавам за теб пространства за свързване – със себе си, с другите, със света…
И в груповите, и в индивидуалните си сесии използвам разнообразие от инструменти за себепознание и личностно развитие, медитация, шамански практики за изцеление на тялото и душата, звукотерапия, енергийно лечение и други. Потопих се за първи път в магията на церемониалното какао през 2018 г. и очарованието от тази среща постепенно се разгърна в път на лична, а в последствие и споделена работа с растението-учител.

Детайли

Дата:
12 ноември 2023
Час:
11:30 - 14:00
Стойност:
30 лв.-35 лв.
Категории за Събитие:
,
Събитие Тагове:
, , , ,
Уебсайт:
https://dropsofrainbow.com/cacao/

Организатор

Капчици дъга с Ана
Phone
0888399727
Email
ana@dropsofrainbow.com
View Организатор Website

Място

Timshel Yoga
ул. Бреза 6
София, Bulgaria
+ Google Map
Към началото