Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

✨Светлината в нас✨ Шамански лечебен кръг по пълнолуние

27 декември 2023 @ 18:30 - 20:00

В период на ретрограден Меркурий едно естествено стечение на събитията е да изплуват неща от миналото, за да им изтупаме праха, да ги обновим и да ги въведем отново в живота си. Такъв импулс получи и практиката за лечебна работа с вътрешната ни светлина, за която се събирахме всеки месец по пълнолуние през 2021 г. Всъщност тя тръгна именно в края на декември предходната година, така че с наближаващия ѝ рожден ден идва време за празник. Новото в случая е, че кръгът ни ще се случи онлайн – и също като преди, ще продължи да се събира всеки месец по пълнолуние.

Броени дни след раждането на новото слънце, в разгара на декемврийското пълнолуние, заповядай да се съберем в лечебен кръг, за да се свържем с личната си светлина, да поемем от другите в кръга толкова, от колкото се нуждаем ние самите, и на свой ред да споделим своята. В шаманизма разглеждаме лечебните кръгове като събития извън времето и пространството, така че ще работим с хиляди практикуващи по целия свят, разположени удобно в комфорта на собствения си дом.

Кога: 27 декември, 18:30 – 20:00 ч.

Къде: в Zoom (линк за стаята ще получиш след успешна регистрация)

Обмен: това празнично издание ще бъде на база дарение, като можеш да определиш желан от теб размер във формата по-долу

Powered by AllEvents.in

Сесията ще протече на етапи, като ще те водя през цялото време. Ще започнем с кратко запознаване с основите на практиката и въвеждаща медитативна сесия, в която ще се свържем със светлината в себе си, след което ще я втъчем в една обща мрежа и според нуждите и възможностите си ще поемем от общия поток, за да усилим своята, или ще споделим личното си сияние с нуждаещите се.

По време на сесията ще имаме възможност да отправим духовна покана към свои близки, които преминават през труден период – и ако те пожелаят помощта ни, ще могат да се присъединят в кръга ни. Всички са добре дошли, стига душата им да е съгласна да получи лечебната светлина.

„Когато сте свързани със собствената си светлина и я излъчвате в живота си, това променя вибрацията ви. Като свързваме светлината си заедно и я споделяме в света, ние променяме вибрацията на планетата.“
~ Сандра Ингерман, „Създаване на човешка мрежа от светлина“

Препоръки за пълноценно преживяване
– Осигури си необезпокоявано време за продължителността на сесията;
– Създай си комфортно пространство – може би с възглавнички и одеало, чаша чай, свещи, аромати или друго, което ти помага да се отпуснеш;
– Провери предварително звука, интернет връзката и батерията на устройството си;
– Заповядай в стаята няколко минути по-рано, за да започнем навреме;
– Използвай слушалки за максимално потапяне в практиката.

Заповядай, ще ми е радост да сме заедно!

Детайли

Дата:
27 декември 2023
Час:
18:30 - 20:00
Категория за Събитие:
Събитие Тагове:
, , , ,
Уебсайт:
https://dropsofrainbow.com/blog/web-of-light/

Място

Zoom
Към началото