Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

✨Портал на реалностите✨ Шамански предсказателен кръг по новолуние

11 януари @ 19:00 - 20:30

30 лв.

В разгара на новолунието заповядай да се съберем във виртуален кръг, за да изследваме реалността си отвъд пределите на видимото. В шаманизма разглеждаме тези кръгове като събития извън времето и пространството. Каня те да споделим едно общо поле на съ-творчество, удобно разположени в комфорта на собствения си дом.

Предстои ни да преминем през портала на реалностите – ще се отправим на едно предсказателско пътуване в невидимите измерения, за да изследваме версия на реалността, която е в най-висш наш интерес в този момент. Ще потърсим разбиране какво стои на пътя ни към тази реалност, ще опознаем и изживеем лично аспекти от нея и ще получим дарове, които да ни подкрепят в ежедневието, докато я сътворяваме в пределите на обичайната си реалност.

Кога: 11 януари, 19:00 – 20:30 ч.

Къде: в Zoom (линк за стаята ще получиш след успешна регистрация)

Препоръчителен обмен: 30 лв. (по Револют или във формата за билети по-долу на тази страница)

  • Събитието е с отстъпка в цената за абонати в плановете ЗВУК и РЕЛАКС и е включено в план ДЪГА. Повече за плановете: тук.
  • Ако усещаш импулс да се включиш в кръга, но в момента цената му е извън възможностите ти, свържи се с мен и ще намерим удачен вариант.

Powered by AllEvents.in

Сесията ще протече на етапи, като ще те водя през цялото време. Ще започнем с кратко запознаване с основите на шаманизма и въвеждаща медитативна сесия, в която ще се свържем с личната си сила и с енергийните ресурси около нас, след което ще преминем към продължително предсказателно пътуване в невидимите светове, за да се завърнем сияйни, вдъхновени и изпълнени с творчески заряд.

Препоръки за пълноценно преживяване
– Осигури си необезпокоявано време за продължителността на сесията;
– Създай си комфортно пространство – може би с възглавнички и одеало, чаша чай, свещи, аромати или друго, което ти помага да се отпуснеш;
– Провери предварително звука, интернет връзката и батерията на устройството си;
– Заповядай в стаята няколко минути по-рано, за да започнем навреме;
– Използвай слушалки за максимално потапяне в практиката.

Заповядай, ще ми е радост да сме заедно!

Details

Date:
11 януари
Time:
19:00 - 20:30
Cost:
30 лв.
Event Category:
Event Tags:
, , ,

Venue

Zoom

Organizer

Капчици дъга с Ана
Phone
0888399727
Email
ana@dropsofrainbow.com
View Organizer Website
Към началото