Зарежда Събития

« Всички Събития

✨От Сърце и Душа✨ ГОНГ баня на Международния ден на йога

22 юни @ 14:40 - 15:40

Вълнуващи новини! С гонговете Сърцето и Душата ще споделим с вас звукова магия на 10-ото юбилейно издание на Международния ден на йога. Събитието се осъществява с подкрепата на Община Елин Пелин и Българска федерация по йога.

Кога:
събота, 22 юни, 14:40 – 15:40 ч.

Къде:
в градския парк на Елин Пелин (виж на картата)

Вход:
свободен за цялата зона на фестивала

Какво да си носиш:
йога постелка или одеало за пикник

КАКВО Е ЗВУКОВА БАНЯ И ЗАЩО ДА СИ Я ПОДАРИШ

Звукова баня е, най-общо казано, медитативното преживяване на фона на звуци от различни инструменти – гонгове, тибетски или кристални купи, камбанки, флейта и множество други, както и разнообразни комбинации. Вълшебните звуци на инструментите ни пренасят в изменено състояние на съзнанието, което отваря възможност в нас да се активират лечебни процеси, засягащи както физическото, така и психичното и емоционалното ни добруване.

Гласовете на инструментите хармонизират ума и подпомагат освобождаването от натрапчиви мисли, балансират емоциите и ни съдействат да се свържем по здравословен начин с чувства, които са останали потиснати. Лечебните честоти достигат до точните места в тялото ни, които имат нужда от пречистване и хармонизиране, и стимулират връщането му към състояние на здраве.

По време на сесията е възможно да потънем в спонтанна медитация, да се отправим на изумителни пътешествия в невидимите светове и да се завърнем с обогатени и разширени възприятия за реалността си. Можем да потърсим осъзнавания за важни за нас ситуации и взаимоотношения, както и да достигнем до недостъпни за рационалния ум решения на заплетени казуси. Или най-общо казано, да намерим път към повече от себе си.

Звучи интересно и полезно, нали? Заповядай да видим заедно как се случва магията!

ОТ СЪРЦЕ И ДУША. ЗАПОЗНАЙ СЕ С ГОНГОВЕТЕ

Всеки удар на гонга „Сърцето“ ни облива с вибрация, която ни свързва с ударите на собственото ни сърце. Звукът, който се носи дълго след това, напомня движението на кръвта във вените ни. Дълбоките тонове ни заземяват и ни насочват да погледнем на света, на хората и ситуациите в живота си през призмата на сърцето; да осветим пътя си напред с чистата и безусловна любов, която носим в себе си… която сме.

„Душата“ е планетарен гонг, синхронизиран с честотата на трептене на астероида Психея, намиращ се в астероидния пояс между Марс и Юпитер. Наречен е на богинята на душата – родена смъртна, влюбила се в бог и преминала тежки изпитания, за да сподели с него вечността. Високите вибрации на гонга ни издигат в състояние, в което се доближаваме до висшия си Аз и можем да получим яснота за изборите на душата си.

Двата гонга се допълват прекрасно в това да ни подкрепят по пътя на свързването – със себе си, с тялото си, с другите и света; водят ни към хармонизиране на здравето ни на физическо, емоционално и психично ниво; пренастройват ни на честотите на истинската ни същност. Всяко пътуване с тях е магия, която се разгръща във времето и нежно, полека ни връща към живот в най-естественото ни състояние на мир и любов.

ЗА ВОДЕЩАТА

Казвам се Ана Йорданова и се определям като търсач и изследовател на себе си, на своя вътрешен свят. Призванието ми е да те съпровождам, докато откриваш всичко онова, за което копнееш и което кара душата ти да пее. Да създавам за теб пространства за свързване – със себе си, с другите, със света…

И в груповите, и в индивидуалните си сесии използвам разнообразие от инструменти за себепознание и личностно развитие, медитация, шамански практики за изцеление на тялото и душата, звукотерапия, енергийно лечение и други.

Потопих се за първи път в магията на гонговете през 2017 г., а с церемониалното какао се запознах година по-късно. Очарованието от тези срещи постепенно се разгърна в път към работата със звук и вибрация, както и с растението-учител. Скоро след това започнах да практикувам интензивно с шамански тъпан, после добавих тибетски купи, а през лятото на 2021 г. сред инструментите ми се появиха и двата гонга, символи на Сърцето и Душата. Мелодиите, които претворявам с тях, отварят път на свобода, творческо себеизразяване, свързаност и неподправена радост от живота.

Детайли

Дата:
22 юни
Час:
14:40 - 15:40
Категория за Събитие:
Събитие Тагове:
, , , ,
Уебсайт:
https://dropsofrainbow.com/sound-healing/

Организатор

Капчици дъга с Ана
Phone
0888399727
Email
ana@dropsofrainbow.com
View Организатор Website

Място

Парк Елин Пелин
бул. Витоша 4
Елин Пелин, Bulgaria
+ Google Map
View Място Website
Към началото