✨ОПОЗНАЙ СВЕТА СИ✨ Поредица шамански пътувания

✨Опознай света си✨

поредица водени шамански пътувания

През зимата на 2021 г. с група съмишленици си случихме едно онлайн приключение, в което заедно опознавахме заобикалящия ни свят през дълбокото и лично свързване с различни негови аспекти. И тъй като шаманските кръгове се случват извън времето и пространството, каня те да изживееш магията с нас чрез записите, които направихме тогава.

Във всеки от епизодите в програмата с обща тема „Опознай света си“ ще те поведа в едно пътуване навътре, в което ще изследваме един предварително избран аспект и неговото въздействие в живота ни.

В пътуването ще се носим на крилете на шамански тъпан, тибетски купи и други инструменти, чиито звуци ще ни помогнат да се потопим максимално дълбоко в преживяването – и всичко това в комфорта на собствения ти дом.

Най-напред ще се срещнем последователно със Земята, Слънцето и Луната, а след това ни предстоят и четирите елемента. Разбира се, можеш да ги гледаш когато пожелаеш, а редът е само препоръчителен – дали ще се водиш по последователността на темите, или ще следваш личния си усет, е изцяло в твои ръце.

Тук обаче не говорим за знание, което може да се намери в учебници и енциклопедии — по-скоро ще търсим отговор на въпроси като:

— Кой съм аз във връзката си с този конкретен аспект от заобикалящия ме свят?
— Как той ме подкрепя и насочва в житейския ми път?
— Какъв е моят начин да подкрепя света около себе си — сега, когато го познавам по-добре и съм по-свързан с него?

В съвременния живот дотолкова сме привикнали информацията и отговорите да идват отвън, от други хора, книги, посредници от всевъзможен порядък, че за много въпроси не ни хрумва да потърсим знанието, което се крие във всеки от нас.

А ние сме деца на вселената, телата ни са изградени от звезден прах и останки от галактически експлозии и съдържат цялата мъдрост, която ни е нужна. Остава само да се свържем с нея, да се вгледаме навътре и да почерпим директно от извора на знанието.

Не е ли вълнуващо? Да започваме!

Ще се радвам да споделиш впечатленията си от преживяването в коментарите или лично с мен по някой от познатите ти комуникационни канали.

А ако срещите ти допаднат и пожелаеш да разшириш връзката си с елементите, следи груповите събития за предстоящи издания на живо. Очаквам те! Сподели и с приятели.

еп. 1. Опознай Земята

Еп. 2. Опознай Слънцето

Еп. 3. Опознай Луната

Еп. 4. Опознай елементите: Вода

Еп. 5. Опознай елементите: Въздух

Еп. 6. Опознай елементите: Огън

Еп. 7. Опознай елементите: Земя

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Към началото