Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

✨Светлината в нас✨ Шамански лечебен кръг по пълнолуние

25 януари @ 19:00 - 20:30

30 лв.

В разгара на пълнолунието заповядай да се съберем във виртуален лечебен кръг, за да се свържем с личната си светлина, да поемем от другите в кръга толкова, от колкото се нуждаем ние самите, и на свой ред да споделим своята. В шаманизма разглеждаме лечебните кръгове като събития извън времето и пространството – удобно разположени в комфорта на собствения си дом, създаваме заедно пълнолунния ни кръг и в течение на практиката се свързваме енергийно с кръговете по целия свят, с глобалната човешка мрежа от светлина.

Кога: 25 януари, 19:00 – 20:30 ч.

Препоръчителен обмен:
– 27 лв. при заплащане до края на предходния ден
– 30 лв. в деня на събитието

Ако усещаш импулс да се включиш в кръга, но в момента цената му е извън възможностите ти, свържи се с мен и ще намерим удачен вариант.

Варианти за онлайн плащане:
– в Revolut: @dropsofrainbow
– с банкова карта: https://revolut.me/dropsofrainbow
– по банков път: IBAN BG76UBBS81551020899612, Ана Йорданова
– във формата за билети в края на тази страница

Към виртуалната стая: оттук

Практиката, с която ще работим, получих през 2019 г. от Сандра Ингерман и е подробно описана в статията „Създаване на човешка мрежа от светлина“. По инициатива на създателката ѝ, вече над двайсет години хиляди практикуващи от целия свят се свързват под пълната луна и вплитат личната си светлина в лечебен кръг за Земята и всички нейни обитатели. Така се събираме и ние, за да почерпим от лечебната сила на кръга и да споделим своята – според личните си потребности в дадения момент.

Сесията ще протече на етапи, като ще те водя през цялото време. Ще започнем с кратко запознаване с основите на практиката и въвеждаща медитативна сесия, в която ще се свържем със светлината в себе си, след което ще я втъчем в една обща мрежа и според нуждите и възможностите си ще поемем от общия поток, за да усилим своята, или ще споделим личното си сияние с нуждаещите се.

По време на сесията ще имаме възможност да отправим духовна покана към свои близки, които преминават през труден период – и ако те пожелаят помощта ни, ще могат да се присъединят в кръга ни. Всички са добре дошли, стига душата им да е съгласна да получи лечебната светлина. Фокусът на работата ни ще бъдат хората в кръга – тези, които сме се събрали лично във виртуалната стая, нашите близки и приятели, които се отзоват на поканата, както и всички практикуващи в разширения кръг отвъд пределите на време-пространството.

„Когато сте свързани със собствената си светлина и я излъчвате в живота си, това променя вибрацията ви. Като свързваме светлината си заедно и я споделяме в света, ние променяме вибрацията на планетата.“
~ Сандра Ингерман, „Създаване на човешка мрежа от светлина“ (в мой превод)

„Бъдете светлината. Не си струва да преследвате тъмнината, за да разберете къде има повече от нея и защо изобщо е там. Не си струва да засенчвате себе си, за да видите по-добре неосветените зони. Светете и изпращайте светлина на другите. Малки светлини на различни места ще създадат пълно осветление на цялото пространство на планетата. Малко от вас, малко от друг и стотици хиляди привидно малки светлини ще създадат нов ярък фон на колективното пространство.“
~ вибрационна прогноза на LEE за м. януари 2024 г. (превод: Диана Павлова)

Препоръки за пълноценно преживяване
– Осигури си необезпокоявано време за продължителността на сесията;
– Създай си комфортно пространство – може би с възглавнички и одеало, чаша чай, свещи, аромати или друго, което ти помага да се отпуснеш;
– Провери предварително звука, интернет връзката и батерията на устройството си;
– Заповядай в стаята няколко минути по-рано, за да започнем навреме;
– Използвай слушалки за максимално потапяне в практиката.

Заповядай, ще ми е радост да сме заедно!

Powered by AllEvents.in

Детайли

Дата:
25 януари
Час:
19:00 - 20:30
Стойност:
30 лв.
Категория за Събитие:
Събитие Тагове:
, , , ,
Уебсайт:
https://dropsofrainbow.com/blog/web-of-light/

Място

Zoom

Организатор

Капчици дъга с Ана
Phone
0888399727
Email
ana@dropsofrainbow.com
View Организатор Website
Към началото