Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

✨През портала на реалностите✨ Шаманско пътуване и лечебни песни

7 декември 2023 @ 19:20 - 21:20

30 лв.

Впуснете се в трансформираща одисея през “Портала на реалностите” – уникално шаманско пътешествие, предназначено да пренесе участниците в техните идеални сфери на радост и удовлетворение.
Датата 7 декември носи енергията на календара на маите “8 Чичан” или Змията. Тя е знак за магическа сила, вярва се, че хората от този ден имат уникални способности. Силната интуиция им помага да предсказват бъдещи събития: колко щастлив ще бъде животът им, зависи до голяма степен от способността да дешифрират правилно своите видения.
Пътешествието започва с омагьосваща медитация с етерични масла, където ароматни еликсири ще ви въведат в състояние на релаксация и повишена осъзнатост. Позволете на ароматите да събудят сетивата ви, подготвяйки почвата за дълбокото преживяване, което ви очаква.
Докато церемонията се развива, Ана ще води участниците в шаманско пътуване през “Портала на реалностите”. В това свещено пространство участниците ще се свържат с вътрешната си същност и ще изследват пейзажите на съвършената си реалност. Пътуването отключва възможности за трансформация, сваляне на старите кожи, за да се приеме новото начало, заедно с нужните инструменти и ресурси, за да бъде проявено то.
След шаманското изследване събитието ще премине в един вълнуващ душата час на Магични песни на лечението под умелото водачество на Александър. Ритмичните мелодии и хармоничните вибрации допълнително ще повишат състоянието на съзнанието ви, позволявайки на прозренията, придобити по време на пътуването, да се интегрират и потънат дълбоко в сърцето.
Присъединете се към нас на 7 декември за една вечер на дълбоко себепознание и духовна хармония. Потопете се дълбоко в сътворяването на своята съвършена реалност. Приемете силата на аромата, звука и духа, докато се впускате в това трансцедентно приключение.

КОГА: Четвъртък 07.12, 19:20 ч.
КЪДЕ: SUN&MOON EVENT CENTER
ПОДГОТОВКА: Удобно облекло, лека храна през деня, без употреба на алкохол и упойващи вещества.
ОБМЕН: 30 лв.
ОГРАНИЧЕНИ МЕСТА! – Запазване на място на лично съобщение или по телефон
Ана: 0888399727
Алекс: 0876999586

Details

Date:
7 декември 2023
Time:
19:20 - 21:20
Cost:
30 лв.
Event Category:
Event Tags:
, , ,
Website:
https://www.facebook.com/events/1090750522272973

Organizers

Капчици дъга с Ана
Архитектура на Душата

Venue

Sun & Moon Event Center
ул. Кюстендил 21
София, Bulgaria
+ Google Map
Към началото