Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

✨Интеграция✨ Арт терапевтично ателие и звукова баня

10 декември 2023 @ 19:00 - 21:00

35 лв.

Каним ви на вечер за интеграция и трансформация на 2023 година – изследване и осъзнаване чрез арт терапия и освобождаване и пречистване със звук. Събитието ще протече на два етапа, които взаимно се надграждат, позволят ни задълбочен поглед назад от позицията на настоящия момент и ни отварят пътища напред.

Арт терапевтично ателие с Ина Куртева

Арт терапията е мултисензорен метод – ангажиращ нашите сетива. Тя провокира нашата жизнена енергия и в процеса на изследване и творчество реализираме това, което не сме имали смелост да случим в реалността. Помага за емоционално освобождаване и осъзнаване. Процесът на създаване включва тялото, взаимодействащо с различни материали като бои и глина, което дава блаженството на заземяването и освобождаването на излишното електричество.

Най-значимото предимство на Арт терапията е възможността с лекота да изразим чувствата и страховете си чрез творчество и да ги отделим от себе си – да можем да се освободим и пречистим от тях. И не на последно място, да откриваме свои ресурси – за които сме забравили или сме се съмнявали, че въобще имаме. Правим нови невронни връзки в мозъка и даваме ход на невероятна творческа енергия, която можем да насочим в 2024г.

Звукова баня с гонгове и тибетски пеещи купи с Ана Йорданова

Вълшебните звуци на инструментите ни пренасят в изменено състояние на съзнанието, което отваря възможност в нас да се активират лечебни процеси, засягащи както физическото, така и психичното и емоционалното ни добруване. Вибрациите предразполагат тялото да се потопи в дълбока релаксация и да се „рестартира“, като излезе от стресовия режим на забързаното ни ежедневие. Гласовете на инструментите хармонизират ума и подпомагат освобождаването от натрапчиви мисли, балансират емоциите и ни съдействат да се свържем по здравословен начин с чувства, които са останали потиснати.

По време на сесията е възможно да потънем в спонтанна медитация и да получим осъзнавания за важни за нас ситуации и взаимоотношения от изминалата година, както и да достигнем до недостъпни за рационалния ум решения на заплетени казуси. Или най-общо казано, да намерим път напред към бъдещето си.

Кога:
неделя, 10 декември, 19:00 – 21:00 ч.

Къде:
Тимшел Йога, гр. София, ж.к. Лозенец, ул. Бреза 6

Обмен:
35 лв.

Запази своето място:
– закупи билет от тази страница или
– се свържи с водещите и заяви участие:
тел. 0878 508 003 (Ина)
тел. 0888 399 727 (Ана)

Powered by AllEvents.in

За водещите

Ина Куртева е дипломиран арт терапевт и основател на Wellness Center Ganesha Club. Вече над 10 години нейната мисия е повече осъзната любов към себе си и тялото ни, повече приемане, по-качествено общуване на всички нива и развиване на женската ни енергия. Тя вярва, че изкуството създава алтернативна реалност, в която може да развиваме и лекуваме.
Ина е Рейки Мастър и практикува различни холистични техники като Арт терапия, Какао Церемонии, Семейни консталации, Тантра, Женски кръгове и практики, Звукови Ателиета, Източни терапии на тяло.

Ана Йорданова е търсач и изследовател на себе си, на своя вътрешен свят. Призванието ѝ е да съпровожда търсещите, докато откриват всичко онова, за което копнеят и което кара душата им да пее. Да създава за тях пространства за свързване – със себе си, с другите, със света… И в груповите, и в индивидуалните си сесии използва разнообразие от инструменти за себепознание и личностно развитие, шамански практики за целение на тялото и душата, звукотерапия и други, събирани, пресявани и усъвършенствани в течение на личния ѝ път.

Детайли

Дата:
10 декември 2023
Час:
19:00 - 21:00
Стойност:
35 лв.
Категории за Събитие:
,
Събитие Тагове:
, , , , ,

Организатори

Капчици дъга с Ана
Ина Куртева – Чандрика

Място

Timshel Yoga
ул. Бреза 6
София, Bulgaria
+ Google Map
Към началото