Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

✨БЛАГОЕВГРАД✨ Звукова баня с ГОНГОВЕ и тибетски купи

24 февруари @ 18:30 - 20:30

35 лв.

Заповядай да се изкъпем заедно в магичното звуково и вибрационно поле, създавано от гонгове, тибетски пеещи купи и други вълшебни инструменти. Подари си време само за теб – време, в което да се пренесеш отвъд обичайната реалност на ежедневието, да се пречистиш и освежиш, да погледнеш дълбоко навътре и да получиш яснота за онова, което светът отразява към теб.

Кога:
събота, 24 февруари, 18:30 – 20:30 ч.

Къде:
Йога клуб Надежда
ул. „Свобода Бъчварова“ 1
Благоевград

Обмен:
35 лв.

Заяви своето участие на:
тел. 0887430683
Надежда

Какво да си носиш:
– вода за пиене и за зареждане с вибрациите на гонговете;
– по желание: лични вещи с енергийна стойност – кристали, оракули и каквото друго ти е на сърце.

КАКВО Е ЗВУКОВА БАНЯ И ЗАЩО ДА СИ Я ПОДАРИШ
Вълшебните звуци ни пренасят в изменено състояние на съзнанието, което отваря възможност в нас да се активират лечебни процеси, засягащи както физическото, така и психичното и емоционалното ни добруване.
Гласовете на инструментите хармонизират ума и подпомагат освобождаването от натрапчиви мисли, балансират емоциите и ни съдействат да се свържем по здравословен начин с чувства, които са останали потиснати. Лечебните честоти достигат до точните места в тялото ни, които имат нужда от пречистване и хармонизиране, и стимулират връщането му към състояние на здраве.
По време на сесията е възможно да потънем в спонтанна медитация и да получим осъзнавания за важни за нас ситуации и взаимоотношения, както и да достигнем до недостъпни за рационалния ум решения на заплетени казуси. Или най-общо казано, да намерим път напред към бъдещето си.
Звучи интересно и полезно, нали? Заповядай да видим заедно как се случва магията!

ОТ СЪРЦЕ И ДУША. ЗАПОЗНАЙ СЕ С ГОНГОВЕТЕ
Всеки удар на гонга „Сърцето“ ни облива с вибрация, която ни свързва с ударите на собственото ни сърце. Звукът, който се носи дълго след това, напомня движението на кръвта във вените ни. Дълбоките тонове ни заземяват и ни насочват да погледнем на света, на хората и ситуациите в живота си през призмата на сърцето; да осветим пътя си напред с чистата и безусловна любов, която носим в себе си… която сме.
„Душата“ е планетарен гонг, синхронизиран с честотата на трептене на астероида Психея, намиращ се в астероидния пояс между Марс и Юпитер. Наречен е на богинята на душата – родена смъртна, влюбила се в бог и преминала тежки изпитания, за да сподели с него вечността. Високите вибрации на гонга ни издигат в състояние, в което се доближаваме до висшия си Аз и можем да получим яснота за изборите на душата си.
Двата гонга се допълват прекрасно в това да ни подкрепят по пътя на свързването – със себе си, с тялото си, с другите и света; водят ни към хармонизиране на здравето ни на физическо, емоционално и психично ниво; пренастройват ни на честотите на истинската ни същност. Всяко пътуване с тях е магия, която се разгръща във времето и нежно, полека ни връща към живот в най-естественото ни състояние на мир и любов.

ЗА ВОДЕЩАТА
Казвам се Ана Йорданова и се определям като търсач и изследовател на себе си, на своя вътрешен свят. Призванието ми е да те съпровождам, докато откриваш всичко онова, за което копнееш и което кара душата ти да пее. Да създавам за теб пространства за свързване – със себе си, с другите, със света…
И в груповите, и в индивидуалните си сесии използвам разнообразие от инструменти за себепознание и личностно развитие, медитация, шамански практики за изцеление на тялото и душата, звукотерапия, енергийно лечение и други.
Потопих се за първи път в магията на гонговете през 2017 г., а с церемониалното какао се запознах година по-късно. Очарованието от тези срещи постепенно се разгърна в път към работата със звук и вибрация, както и с растението-учител. Скоро след това започнах да практикувам интензивно с шамански тъпан, после добавих тибетски купи, а през лятото на 2021 г. сред инструментите ми се появиха и двата гонга, символи на Сърцето и Душата. Мелодиите, които претворявам с тях, отварят път на свобода, творческо себеизразяване, свързаност и неподправена радост от живота.

Детайли

Дата:
24 февруари
Час:
18:30 - 20:30
Стойност:
35 лв.
Категория за Събитие:
Събитие Тагове:
, , , ,
Уебсайт:
https://dropsofrainbow.com/sound-healing/

Организатор

Капчици дъга с Ана
Phone
0888399727
Email
ana@dropsofrainbow.com
View Организатор Website

Място

Йога клуб Надежда
ул. „Свобода Бъчварова“ 1
Благоевград, Bulgaria
+ Google Map
Към началото