Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

✨Творци на живота си✨ Нощна гонг баня на пролетното равноденствие

23 март @ 22:00 - 24 март @ 08:00

80 лв.

Всяка нощ е възможност да се родим наново; всяко утро е портал към живота на мечтите ни. С разцъфването на пролетта те каня да споделим едно незабравимо преживяване: да нощуваме под звуците на гонгове и други вълшебни инструменти, да позволим на магията на сътворението да оживее чрез нас, да се събудим обновени, пораснали, обогатени… Творци на живота си.

Своето място можеш да заявиш на тел. 0888 399 727 (+Viber). Събитието ще се проведе при минимум 6 участници, потвърдени до 10 ч. сутринта на 23 март, а максималният брой места е 14.

Мястото ти се потвърждава с капаро* в размер на 20 лв., заплатено по един от следните начини:
– в Revolut на @dropsofrainbow или
– с банкова карта на https://revolut.me/dropsofrainbow

* В случай на отмяна от страна на водещите, капарото ще ти бъде възстановено в пълен размер.

Условия за участие
Заявявайки участието си, се съгласяваш да дойдеш с чисто съзнание – без употреба на алкохол и други психоактивни вещества 24 часа преди срещата ни и за цялата ѝ продължителност. Единственото ни средство за пътуване и изследване на невидимите (си) светове ще бъде звукът на инструментите.

Какво да си носиш
– шалте, спален чувал, възглавница, удобно, нестягащо облекло и всичко, каквото ти е нужно за комфорта на тялото;
– вода за пиене и за зареждане с вибрациите на гонговете (можеш да вземеш и по-голямо количество, което да отнесеш вкъщи и да споделиш с близките си);
– лични вещи с енергийна стойност – кристали, оракули и каквото друго ти е на сърце;
– плодове или други дребни вкусотии, които да споделим на сутринта.

Защо да си подариш звукова баня
Вълшебните звуци на инструментите ще те пренесат в изменено състояние на съзнанието, което отваря възможност в теб да се активират лечебни процеси, засягащи както физическото, така и психичното и емоционалното ти добруване.
Вибрациите предразполагат тялото да се потопи в дълбока релаксация и да се „рестартира“, като излезе от стресовия режим на забързаното ни ежедневие. Гласовете на инструментите хармонизират ума и подпомагат освобождаването от натрапчиви мисли, балансират емоциите и ти съдействат да се свържеш по здравословен начин с чувства, които са останали потиснати.
По време на сесията е възможно да потънеш в спонтанна медитация и да получиш осъзнавания за важни за теб ситуации и взаимоотношения, както и да достигнеш до недостъпни за рационалния ум решения на заплетени казуси. Или най-общо казано, да намериш път напред към бъдещето си.

С какво нощната сесия е различна от по-кратките формати
През нощта прекарваме дълги часове, потопени в звук и вибрация и изпитваме разнообразие от състояния на съзнанието: будуваме, пътуваме съзнателно, медитираме, спим… и преливаме между всички тези състояния според нуждите на личния ни процес.
Това отваря пред нас възможност да изследваме вътрешната си територия в дълбочина, която ни е по-трудно достъпна при нормални обстоятелства и в по-кратки звукови сесии. Преминаваме също така през редица лични теми, които преливат естествено една в друга и получаваме осъзнавания и път напред.
Едновременно с това тялото ни се пречиства и освобождава от натрупан стрес, задържани и непреработени емоции, токсини и от всичко онова, което имаме да оставим зад себе си. По този начин инструментите ни подкрепят да завибрираме на честотите на естественото си състояние: хармония.

Как ще протече нощта
Отваряме вратите в 22:00 и е желателно до 22:30 всички да сме на място, за да си подредим личното пространство и да се настаним в готовност за началото. През това време също ще се запознаем и ще поговорим за предстоящото. Звуковата баня започва в 23:00 и ще продължи около пет-шест часа, според енергиите на момента.
Остатъка от времето до развиделяване ще прекараме в дълбок, пречистващ и освобождаващ сън в заредената атмосфера на залата. Когато се събудим, ще се поздравим с личното си прераждане, ще пием чай, ще закусим с даровете, които всеки е донесъл, ще споделим впечатления от преживяното и най-късно в 8:00 ще се разделим с пожелание за вълшебен, светъл път напред.

За водещите

Ана е търсач и изследовател на себе си, на своя вътрешен свят. Призванието ѝ е да те съпровожда, докато откриваш всичко онова, за което копнееш и което кара душата ти да пее. Да създава за теб пространства за свързване – със себе си, с другите, със света…
И в груповите, и в индивидуалните си сесии използва разнообразие от инструменти за себепознание и личностно развитие, медитация, шамански практики за изцеление на тялото и душата, звукотерапия, енергийно лечение и други.
Потапя се за първи път в магията на гонговете през 2017 г. и очарованието от тази среща постепенно се разгръща в път към работата със звук и вибрация. През следващата година започва да практикува интензивно с шамански тъпан, после добавя тибетски купи, а през лятото на 2021 г. сред инструментите ѝ се появяват и двата гонга, символи на Сърцето и Душата. Мелодиите, които претворява с тях, отварят път на свобода, творческо себеизразяване, свързаност и неподправена радост от живота.

Христина умее да чува. Тя улавя звук там, където на друг не би му хрумнало да търси ​–​ в ​напречния ​сблъсък на чаеното етикетче с термоса, в приземяването на черешовата костилка в купичката, във все по-​мелодичното ​причудливо ​бръмчене на хладилника​, в хъркането на някои почитатели на гонгове​.
Съзнанието ѝ снове между музиката, книгите, чайовете,​ вкусовете, растенията, тяхната музика, ​​смеха, ​народните танци, ​чешкото и полското кино, скриновете с кристални чаши, купи, камбанени похлупаци и звън​​ката старонемска керамична посуда, вкл. чинийки, кафеени сервизчета и сервизченца с ефирно тънки чашчици и чашлета; ​чистата храна, екологията, добруването на хора и животни​… и всичко останало. В специфични ​свръхщастливи мигове някои от тези аспекти се сливат синкретично без работа на компютър!​!!​
​Христина т​ърси мелодии и ​по тепсиената повърхност на​ гонговете, намира и хорА.
„​Тих бял Дунав се вълнува, весело“​​​ тупти ​–​ БУМ!
​Тибетската ѝ купа с прозвище „Камбанарията“​ също е ненадеен несекващ извор на разнообразни видове паралелни звуци.

Заповядай, очакваме те!

Детайли

Начало:
23 март @ 22:00
Край:
24 март @ 08:00
Стойност:
80 лв.
Категория за Събитие:
Събитие Тагове:
, , , , , ,
Уебсайт:
https://dropsofrainbow.com/sound-healing/

Организатор

Капчици дъга с Ана
Phone
0888399727
Email
ana@dropsofrainbow.com
View Организатор Website

Място

Timshel Yoga
ул. Бреза 6
София, Bulgaria
+ Google Map
Към началото