Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

✨Творци на живота си✨ Нощна гонг баня

17 юни 2023 @ 22:00 - 18 юни 2023 @ 08:00

80 лв.

Всяка нощ е възможност да се родим наново; всяко утро е портал към живота на мечтите ни. В първата есенна нощ те каня да споделим едно незабравимо преживяване: да нощуваме под звуците на гонгове и други вълшебни инструменти, да позволим на магията на сътворението да оживее чрез нас, да се събудим обновени, пораснали, обогатени… Творци на живота си.
Участието се гарантира с капаро или с пълно предварително заплащане (виж формата за заявка най-горе на страницата). Записванията спират при запълване капацитета на залата. За всякакви въпроси и уточнения можеш да се свържеш с мен на тел. 0888 399 727 (+Viber).

Какво да си носиш
– шалте, спален чувал, възглавница, удобно, нестягащо облекло и всичко, каквото ти е нужно за комфорта на тялото;
– вода за пиене и за зареждане с вибрациите на гонговете (можеш да вземеш и по-голямо количество, което да отнесеш вкъщи и да споделиш с близките си);
– лични вещи с енергийна стойност – кристали, оракули и каквото друго ти е на сърце;
– плодове или други дребни вкусотии, които да споделим на сутринта.

Защо да си подариш звукова баня
Вълшебните звуци на инструментите ще те пренесат в изменено състояние на съзнанието, което отваря възможност в теб да се активират лечебни процеси, засягащи както физическото, така и психичното и емоционалното ти добруване.
Вибрациите предразполагат тялото да се потопи в дълбока релаксация и да се „рестартира“, като излезе от стресовия режим на забързаното ни ежедневие. Гласовете на инструментите хармонизират ума и подпомагат освобождаването от натрапчиви мисли, балансират емоциите и ти съдействат да се свържеш по здравословен начин с чувства, които са останали потиснати.
По време на сесията е възможно да потънеш в спонтанна медитация и да получиш осъзнавания за важни за теб ситуации и взаимоотношения, както и да достигнеш до недостъпни за рационалния ум решения на заплетени казуси. Или най-общо казано, да намериш път напред към бъдещето си.

С какво нощната сесия е различна от вечерната
През нощта прекарваме дълги часове, потопени в звук и вибрация и изпитваме разнообразие от състояния на съзнанието: будуваме, пътуваме съзнателно, медитираме, спим… и преливаме между всички тези състояния според нуждите на личния ни процес.
Това отваря пред нас възможност да изследваме вътрешната си територия в дълбочина, която ни е по-трудно достъпна при нормални обстоятелства и в по-кратки звукови сесии. Преминаваме също така през редица лични теми, които преливат естествено една в друга и получаваме осъзнавания и път напред.
Едновременно с това тялото ни се пречиства и освобождава от натрупан стрес, задържани и непреработени емоции, токсини и от всичко онова, което имаме да оставим зад себе си. По този начин инструментите ни подкрепят да завибрираме на честотите на естественото си състояние: хармония.

Как ще протече нощта
Отваряме вратите в 22:00 и е желателно до 22:30 всички да сме на място, за да си подредим личното пространство и да се настаним в готовност за началото. През това време също ще се запознаем и ще поговорим за предстоящото. Звуковата баня започва в 23:00 и ще продължи около пет-шест часа, според енергиите на момента.
Остатъка от времето до развиделяване ще прекараме в дълбок, пречистващ и освобождаващ сън в заредената атмосфера на залата. Когато се събудим, ще се поздравим с личното си прераждане, ще пием чай, ще закусим с даровете, които всеки е донесъл, ще споделим впечатления от преживяното и най-късно в 8:00 ще се разделим с пожелание за вълшебен, светъл път напред.

За водещите

Ана е търсач и изследовател на себе си, на своя вътрешен свят. Призванието ѝ е да те съпровожда, докато откриваш всичко онова, за което копнееш и което кара душата ти да пее. Да създава за теб пространства за свързване – със себе си, с другите, със света…
И в груповите, и в индивидуалните си сесии използва разнообразие от инструменти за себепознание и личностно развитие, медитация, шамански практики за изцеление на тялото и душата, звукотерапия, енергийно лечение и други.
Потапя се за първи път в магията на гонговете през 2017 г. и очарованието от тази среща постепенно се разгръща в път към работата със звук и вибрация. През следващата година започва да практикува интензивно с шамански тъпан, после добавя тибетски купи, а през лятото на 2021 г. сред инструментите ѝ се появяват и двата гонга, символи на Сърцето и Душата. Мелодиите, които претворява с тях, отварят път на свобода, творческо себеизразяване, свързаност и неподправена радост от живота.

Христина умее да чува. Тя улавя звук там, където на друг не би му хрумнало да търси ​–​ в ​напречния ​сблъсък на чаеното етикетче с термоса, в приземяването на черешовата костилка в купичката, във все по-​мелодичното ​причудливо ​бръмчене на хладилника​, в хъркането на някои почитатели на гонгове​.
Съзнанието ѝ снове между музиката, книгите, чайовете,​ вкусовете, растенията, тяхната музика, ​​смеха, ​народните танци, ​чешкото и полското кино, скриновете с кристални чаши, купи, камбанени похлупаци и звън​​ката старонемска керамична посуда, вкл. чинийки, кафеени сервизчета и сервизченца с ефирно тънки чашчици и чашлета; ​чистата храна, екологията, добруването на хора и животни​… и всичко останало. В специфични ​свръхщастливи мигове някои от тези аспекти се сливат синкретично без работа на компютър!​!!​
​Христина т​ърси мелодии и ​по тепсиената повърхност на​ гонговете, намира и хорА.
„​Тих бял Дунав се вълнува, весело“​​​ тупти ​–​ БУМ!
​Тибетската ѝ купа с прозвище „Камбанарията“​ също е ненадеен несекващ извор на разнообразни видове паралелни звуци.

Заповядай, очакваме те!

Details

Start:
17 юни 2023 @ 22:00
End:
18 юни 2023 @ 08:00
Cost:
80 лв.
Event Category:
Event Tags:
, , , , ,
Website:
https://dropsofrainbow.com/sound-healing/

Organizer

Капчици дъга с Ана
Phone
0888399727
Email
ana@dropsofrainbow.com
View Organizer Website

Venue

Timshel Yoga
ул. Бреза 6
София, Bulgaria
+ Google Map
Към началото