Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

*СЛИВЕН* Звукова баня с гонгове и тибетски купи

9 август @ 18:30 - 20:00

10 лв.-20 лв.

Каня те да се изкъпем заедно в магичното звуково и вибрационно поле, създавано от гонгове, тибетски пеещи купи и други вълшебни инструменти. Подари си време само за теб – време, в което да се пренесеш отвъд обичайната реалност на ежедневието, да се пречистиш и освежиш, да погледнеш дълбоко навътре и да получиш яснота за онова, което светът отразява към теб.
Запази своето място на тел. 0888 399 727 (също по Вайбър и Телеграм).Каня те да се изкъпем заедно в магичното звуково и вибрационно поле, създавано от гонгове, тибетски пеещи купи и други вълшебни инструменти. Подари си време само за теб – време, в което да се пренесеш отвъд обичайната реалност на ежедневието, да се пречистиш и освежиш, да погледнеш дълбоко навътре и да получиш яснота за онова, което светът отразява към теб.

Запази своето място на тел. 0888 399 727 (също по Вайбър и Телеграм).

Кога:
сряда, 9 август
18:30 – 20:00 ч.

Къде:
клуб Пипилота, гр. Сливен, кв. Република, бл. 39

Обмен:
между 10 и 20 лв. според възможностите и вътрешното ти усещане
Целта ми с тази ценова рамка е да дам възможност до практиката да се докоснат колкото се може повече хора с отворени за магията ѝ сърца. Благодаря ти за щедростта да сме заедно!

Какво да си носиш
– постелка и одеало
– вода за пиене и за зареждане с вибрациите на гонговете
– лични вещи с енергийна стойност – кристали, оракули и каквото друго ти е на сърце

Защо да си подариш звукова баня
Вълшебните звуци на инструментите ще те пренесат в изменено състояние на съзнанието, което отваря възможност в теб да се активират лечебни процеси, засягащи както физическото, така и психичното и емоционалното ти добруване.
Вибрациите предразполагат тялото да се потопи в дълбока релаксация и да се „рестартира“, като излезе от стресовия режим на забързаното ни ежедневие. Гласовете на инструментите хармонизират ума и подпомагат освобождаването от натрапчиви мисли, балансират емоциите и ти съдействат да се свържеш по здравословен начин с чувства, които са останали потиснати.
По време на сесията е възможно да потънеш в спонтанна медитация и да получиш осъзнавания за важни за теб ситуации и взаимоотношения, както и да достигнеш до недостъпни за рационалния ум решения на заплетени казуси. Или най-общо казано, да намериш път напред към бъдещето си.

От Сърце и Душа
Всеки удар на гонга „Сърцето“ ни облива с вибрация, която ни свързва с ударите на собственото ни сърце. Звукът, който се носи дълго след това, напомня движението на кръвта във вените ни. Дълбоките тонове ни заземяват и ни насочват да погледнем на света, на хората и ситуациите в живота си през призмата на сърцето; да осветим пътя си напред с чистата и безусловна любов, която носим в себе си… която сме.
„Душата“ е планетарен гонг, синхронизиран с честотата на трептене на астероида Психея, намиращ се в астероидния пояс между Марс и Юпитер. Наречен е на богинята на душата – родена смъртна, влюбила се в бог и преминала тежки изпитания, за да сподели с него вечността. Високите вибрации на гонга ни издигат в състояние, в което се доближаваме до висшия си Аз и можем да получим яснота за изборите на душата си.
Двата гонга се допълват прекрасно в това да ни подкрепят по пътя на свързването – със себе си, с тялото си, с другите и света; водят ни към хармонизиране на здравето ни на физическо, емоционално и психично ниво; пренастройват ни на честотите на истинската ни същност. Всяко пътуване с тях е магия, която се разгръща във времето и нежно, полека ни връща към живот в най-естественото ни състояние на мир и любов.

Звучи интересно и полезно, нали? Заповядай да видим заедно как се случва магията!

Детайли

Дата:
9 август
Час:
18:30 - 20:00
Стойност:
10 лв.-20 лв.
Категория за Събитие:
Събитие Тагове:
, , ,
Уебсайт:
https://dropsofrainbow.com/sound-healing/

Организатор

Капчици дъга с Ана
Phone
0888399727
Email
ana@dropsofrainbow.com
View Организатор Website
Към началото