Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

✨Кажи ДА на тялото си✨ Водена практика за дълбока релаксация

22 ноември @ 14:00 - 14:45

Безплатно

Очаквам те да споделим едно меко и нежно преживяване на отпускане на тялото в уюта на собствения ти дом. На 22 ноември от 14 ч. ще те очаквам в YouTube канала на Капчици дъга, където в живо излъчване ще ти разкажа за ползите от релаксацията и ще направим едно пътуване по тялото, за да освободим задържаното в него напрежение и да се насладим на покоя, който се настанява на мястото му.

Запис от срещата ще остане на твое разположение и можеш да го използваш винаги, когато имаш нужда – за ободряване и ефективен рестарт на работния ден, за възстановяване на силите след предизвикателно преживяване, за подготовка за дълбок и спокоен сън, както и във всеки момент, когато усетиш потребност от забавяне и отпускане.

А ако преживяването ти допадне и искаш да интегрираш практиката в ежедневието си, заповядай в декемврийската програма за дълбоко свързване с тялото, в която в продължение на 21 дни ще се упражняваме да усещаме състоянието на тялото си, да освобождаваме задържаното в него напрежение, да забавяме темпото до здравословното за нас и ситуацията, в която се намираме. За още по-пълноценно преживяване, всеки ден ще си поставяме конкретна тема – усещане, с което да се свържем и да усилим присъствието му в живота си. Научи повече и се включи в програмата тук.

Детайли

Дата:
22 ноември
Час:
14:00 - 14:45
Стойност:
Безплатно
Категория за Събитие:
Събитие Тагове:
,

Организатор

Капчици дъга с Ана
Phone
0888399727
Email
ana@dropsofrainbow.com
View Организатор Website

Място

YouTube
View Място Website
Към началото
%d