Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Шаманско пътуване „Опознай елементите: Земя“

30 март 2023 @ 12:30 - 13:15

Безплатно

В поредица ежеседмични излъчвания в YouTube с обща тема „Опознай света си“ ще те поведа в едно пътуване навътре, в което ще изследваме предварително избран аспект от света и неговото въздействие в живота ни. В пътуването ще се носим на крилете на шамански тъпан, тибетски купи, коши камбанки и други инструменти, чиито звуци ще ни помогнат да се потопим максимално дълбоко в преживяването – и всичко това в комфорта на собствения ти дом.През зимата на 2021 г. с група съмишленици си случихме едно онлайн приключение, в което заедно опознавахме заобикалящия ни свят през дълбокото и лично свързване с различни негови аспекти. И тъй като шаманските кръгове се случват извън времето и пространството, каня те да изживееш магията с нас чрез записите, които направихме тогава.
Записите ще се излъчват премиерно на същите дати, на които се събирахме тогава – тази година се падат в четвъртък. Разбира се, можеш да ги гледаш когато пожелаеш, а редът е само препоръчителен – дали ще се водиш по последователността на темите, или ще следваш личния си усет, е изцяло в твои ръце.

През февруари ще се срещнем последователно със Земята, Слънцето и Луната, а през март ни предстоят и четирите елемента. Тук обаче не говорим за знание, което може да се намери в учебници и енциклопедии — по-скоро ще търсим отговор на въпроси като:
— Кой съм аз във връзката си с този конкретен аспект от заобикалящия ме свят?
— Как той ме подкрепя и насочва в житейския ми път?
— Какъв е моят начин да подкрепя света около себе си — сега, когато го познавам по-добре и съм по-свързан с него?
В съвременния живот дотолкова сме привикнали информацията и отговорите да идват отвън, от други хора, книги, посредници от всевъзможен порядък, че за много въпроси не ни хрумва да потърсим знанието, което се крие във всеки от нас.
А ние сме деца на вселената, телата ни са изградени от звезден прах и останки от галактически експлозии и съдържат цялата мъдрост, която ни е нужна. Остава само да се свържем с нея, да се вгледаме навътре и да почерпим директно от извора на знанието.

Не е ли вълнуващо? Да започваме!

Къде: https://tinyurl.com/playlistkyw

Сесиите са със свободен достъп. Ако ти допадат и пожелаеш да подкрепиш дейността ми финансово, можеш да го направиш на:
https://revolut.me/dropsofrainbow

Детайли

Дата:
30 март 2023
Час:
12:30 - 13:15
Стойност:
Безплатно
Категория за Събитие:
Събитие Тагове:
, , , ,

Място

YouTube
View Място Website

Организатор

Капчици дъга с Ана
Phone
0888399727
Email
ana@dropsofrainbow.com
View Организатор Website
Към началото