Цветна есенция от ЛЮТИЧЕ – капчици СЛЪНЦЕ в бутилка

ЦВЕТНА ЕСЕНЦИЯ ОТ ЛЮТИЧЕ

капчици слънце в бутилка

Цветната есенция от пълзящо лютиче (Ranunculus repens) приготвих с много обич и грижа в магичното утро на лятното слънцестоене. Посланието по-долу получих директно от цветето и с голяма радост го споделям с теб.

Аз събирам слънчевата светлина и я поставям в сърцето ти. Уча те да се освобождаваш от онова, което вече не ти служи и да отваряш пространство за новото. Помагам ти да станеш собствената си светлина по пътя на живота.
~ лютиче

Своята порция слънце за душата можеш да поръчаш по познатите ти канали за връзка с мен. Ще я получиш до 2-3 работни дни в шишенце с капкомер и е достатъчна за около месец-два ежедневен прием (колкото е нужно, за да се разгърне осезаемо ефектът ѝ).

Заедно с нея получаваш и възможност за кратка телефонна консултация (15-20 минути) по твой въпрос или житейски казус, към който ти се иска да насочиш енергията на лютичето.

Лютичето днес - 2 капки жълт компот върху езика - топъл, мек и обгръщаш. Разлива се надолу леко и нежно. От цялото обаче енергия на лютичето е 60%. 40% са от теб - отдаденост и стремеж към истината. Така го усетих 🙂
~ Цвета

Ако есенциите не са ти предпочитано средство, друг начин за свързване с растението може да бъде цветна баня (в комбинация с чудодейни билки по ваш избор) - правиш си запарка от цветовете, разреждаш я с голямо количество топла вода и се изкъпваш с нея. Ако предварително поставиш билките в платнена торбичка, след запарката можеш да ги изсушиш и да ги използваш отново.

Още един вариант е да поставиш торбичка с изсушени цветове от лютиче под възглавницата си или да я закачиш на леглото в близост до главата. Цветове може да си събереш напролет, като аз бих те посъветвала да изчакаш дни с хубаво слънцегреене, за да се възползваш от събраната от цветята енергия.

Каквото и да избереш, нека ти е слънчево!

Към началото