„Опознай света си“

Поредица медитации „Опознай света си“

Важно:

Първият цикъл на „Опознай света си“ на живо приключи. Записи от сесиите можеш да намериш в подкаста Drops of Rainbow.

През март продължаваме с поредицата „Опознай елементите“, в която последователно ще изследваме темите Земя, Въздух, Вода и Огън. След това? Времето и енергията на срещите ни ще покажат. ^.^

Ако желаеш да получаваш известия за предстоящи събития, както онлайн, така и на живо, а също и да заявиш интерес да случим някоя от темите (или пък всички) присъствено, на закрито или сред природата, свържи се с мен още сега.

Очаквам те!

Каня те на едно групово онлайн приключение, в което заедно ще опознаваме заобикалящия ни свят през дълбокото и лично свързване с различни негови аспекти.

В поредица ежеседмични сбирки с обща тема „Опознай света си“ ще те поведа в едно пътуване навътре, в което ще изследваме един предварително избран аспект и неговото въздействие в живота ни. В пътуването ще се носим на крилете на шамански тъпан, тибетски купи, коши камбанки и други инструменти, чиито звуци ще ни помогнат да се потопим максимално дълбоко в преживяването — и всичко това в комфорта на собствения ти дом.

През февруари ще се срещнем последователно със Земята, Слънцето и Луната. Тук обаче не говорим за знание, което може да се намери в учебници и енциклопедии — по-скоро ще търсим отговор на въпроси като:

— Кой съм аз във връзката си с този конкретен аспект от заобикалящия ме свят?
— Как той ме подкрепя и насочва в житейския ми път?
— Какъв е моят начин да подкрепя света около себе си — сега, когато го познавам по-добре и съм по-свързан с него?

В съвременния живот дотолкова сме привикнали информацията и отговорите да идват отвън, от други хора, книги, посредници от всевъзможен порядък, че за много въпроси не ни хрумва да потърсим знанието, което се крие във всеки от нас.

А ние сме деца на вселената, телата ни са изградени от звезден прах и останки от галактически експлозии и съдържат цялата мъдрост, която ни е нужна. Остава само да се свържем с нея, да се вгледаме навътре и да почерпим директно от извора на знанието.

Не е ли вълнуващо? Да започваме!

* Как да се включа?

Пиши ми на ana (в) dropsofrainbow (точка) com и ще ти изпратя линк за онлайн стая, в която ще проведем срещата. Линковете са еднократни и за всяко следващо събитие е необходимо да се запишеш отделно.

* Колко ще струва?

Сесиите са със свободен достъп. При желание можеш да допринесеш финансово по някой от следните начини.

С дарените средства ще ме подкрепиш да отделям повече време за подготовка и провеждане на други сходни събития — както онлайн, така и на живо.

* Кога ще са следващите събития от поредицата?

Ето как изглежда графикът към момента, с връзки към отделните събития във Фейсбук:
9 февруари, 10:00-11:30: „Опознай Земята“
16 февруари, 10:00-11:30: „Опознай Слънцето“
23 февруари, 10:00-11:30: „Опознай Луната“

Запазвам си правото на промяна при необходимост от такава — и ще те информирам своевременно.

* Мога ли да участвам само в някои от събитията по мой избор?

Разбира се. Темите са свързани, но всяка една може да бъде разглеждана независимо от останалите. За ентусиастите, преминали трите февруарски теми, съм предвидила подарък-изненада. Също такъв те очаква и след серията с елементите през март.

* Какво ще ми е нужно за сесията?

— устройство със стабилен интернет достъп, микрофон и камера;
— сигурно и спокойно пространство, в което да можем да навлезем в необходимата дълбочина на медитацията без разсейващи елементи;
— нещо за писане по твой вкус — без значение в хартиен или електронен вид, важното е да можеш без усилие да запишеш важните моменти;
— удобни дрехи, достатъчно вода и всичко останало, което ти дава усещане за комфорт.

* Ще има ли запис?

Записвам водената част от сесиите и ще имаш възможност да я слушаш в удобно за теб време. Можеш да намериш досегашните записи и да следиш за нови в подкаста Drops of Rainbow.

Имай предвид, че на записа липсва въвеждащата част, както и възможността за въпроси и дискусия, които допринасят за пълноценно преживяване и помагат да пренесем мъдростта от него в ежедневието си. За всякакви въпроси съм на твое разположение.

* А може ли и на живо?

Не изключвам такъв вариант, макар да не съм го планирала на този етап. Приемам всякакви коментари и идеи — при достатъчно желаещи всичко е възможно.

И така, очаквам те! Сподели и с приятели.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Към началото