„Опознай елементите“

Поредица медитации „Опознай елементите“

Важно:

Вторият цикъл на „Опознай света си“ на живо приключи. Записи от сесиите с четирите елемента можеш да намериш в подкаста Drops of Rainbow.

През април ще направим пауза, за да наблюдаваме, да останем със събраните впечатления и също да потърсим какви други теми бихме искали да разгледаме занапред. Може би в следващия „сезон“ ще се преместим и във вечерните часове, ще видим.

Добре дошли са и твоите идеи и предложения. Ще ми е радост да сътворим заедно нова поредица и да се гмурнем отново в дебрите на себе- и светоопознаването.

Ако желаеш да получаваш известия за предстоящи събития, както онлайн, така и на живо, а също и да заявиш интерес да случим някоя от темите (или пък всички) присъствено, на закрито или сред природата, свържи се с мен още сега.

Очаквам те!

В цикъла „Опознай света си“ през февруари се срещнахме последователно със Земята, Слънцето и Луната, а през март ще продължим и с четирите елемента — Земя, Вода, Въздух и Огън. След това? Времето и енергията на срещите ни ще покажат. ^.^

Каня те на поредно групово приключение, в което заедно ще опознаваме себе си и заобикалящия ни свят през дълбокото и лично свързване с четирите елемента, които го изграждат.

В поредица ежеседмични сбирки ще те поведа в едно пътуване навътре, в което ще изследваме предварително избран елемент и неговото проявление в живота ни. В пътуването ще се носим на крилете на шамански тъпан, тибетски купи, коши камбанки и други инструменти, чиито звуци ще ни помогнат да се потопим максимално дълбоко в преживяването — и всичко това в комфорта на собствения ти дом.

Тук обаче не говорим за знание, което може да се намери в учебници и енциклопедии — по-скоро ще търсим отговор на въпроси като:

— Кой съм аз във връзката си с този конкретен аспект от заобикалящия ме свят?
— Как той ме подкрепя и насочва в житейския ми път?
— Какъв е моят начин да подкрепя света около себе си — сега, когато го познавам по-добре и съм по-свързан с него?

В съвременния живот дотолкова сме привикнали информацията и отговорите да идват отвън, от други хора, книги, посредници от всевъзможен порядък, че за много въпроси не ни хрумва да потърсим знанието, което се крие във всеки от нас.

А ние сме деца на вселената, телата ни са изградени от звезден прах и останки от галактически експлозии и съдържат цялата мъдрост, която ни е нужна. Остава само да се свържем с нея, да се вгледаме навътре и да почерпим директно от извора на знанието.

Не е ли вълнуващо? Да започваме!

* Как да се включа?

Пиши ми със следната информация:
— в кои от сесиите желаеш да участваш;
— дали предпочиташ онлайн или на живо в София;
— ще има ли още някой с теб.

В понеделник преди съответната тема ще ти изпратя линк за онлайн стая или адрес на мястото, където ще проведем срещата.

* Колко ще струва?

Сесиите са със свободен достъп. При желание можеш да допринесеш финансово по някой от следните начини.

С дарените средства ще ме подкрепиш да отделям повече време за подготовка и провеждане на други сходни събития — както онлайн, така и на живо.

* Кога ще са следващите събития от поредицата?

Ето как изглежда графикът към момента:
2 март, 10:00 — 11:30: „Опознай елементите: Земя“ (отложена)
9 март, 10:00 — 11:30: „Опознай елементите: Вода“
16 март, 10:00 — 11:30: „Опознай елементите: Въздух“
23 март, 10:00 — 11:30: „Опознай елементите: Огън“
30 март, 10:00 — 11:30: „Опознай елементите: Земя“

Запазвам си правото на промяна при необходимост от такава — и ще те информирам своевременно на тази страница и(ли) по имейл. А тук можеш да следиш и събитието във Фейсбук.

* Мога ли да участвам само в някои от събитията по мой избор?

Разбира се. Темите са свързани, но всяка една може да бъде разглеждана независимо от останалите. За ентусиастите, преминали четирите мартенски теми, съм предвидила подарък-изненада.

* Какво ще ми е нужно за онлайн сесията?

— устройство със стабилен интернет достъп, микрофон и камера;
— сигурно и спокойно пространство, в което да можем да навлезем в необходимата дълбочина на медитацията без разсейващи елементи;
— нещо за писане по твой вкус — без значение в хартиен или електронен вид, важното е да можеш без усилие да запишеш важните моменти;
— удобни дрехи, достатъчно вода и всичко останало, което ти дава усещане за комфорт.

* Ще има ли запис?

Записвам водената част от сесиите и ще имаш възможност да я слушаш в удобно за теб време. Можеш да намериш досегашните записи и да следиш за нови в подкаста Drops of Rainbow.

Имай предвид, че на записите липсва въвеждащата част, както и възможността за въпроси и дискусия, които допринасят за пълноценно преживяване и помагат да пренесем мъдростта от него в ежедневието си. За всякакви чуденки оставам на твое разположение.

* А може ли и на живо?

Вече може, като срещите се провеждат в София. Ако имаш желание да присъстваш, имай грижата да ми пишеш не по-късно от неделя вечерта, за да организирам пространството по подходящ за броя участници начин.

И така, очаквам те! Сподели и с приятели.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Към началото