„От Сърце и Душа“

Звукова баня, релаксация и медитация

„От Сърце и Душа“

Каня те да се изкъпем заедно в магичното звуково и вибрационно поле, създавано от гонгове, тибетски пеещи купи, шамански тъпан, коши камбанки и други свещени инструменти, в разннобразна комбинация според темите на момента. Подари си време само за теб – време, в което да се пренесеш отвъд обичайната реалност на ежедневието, да се пречистиш и освежиш.

Предстояща сесия:
Кога: следи тук
Къде: в централната част на София
Вход: свободно дарение

Как ни въздейства звуковата баня:

Вълшебните звуци на инструментите ще те пренесат в изменено състояние на съзнанието, което отваря възможност в теб да се активират лечебни процеси, засягащи както физическото, така и психичното и емоционалното ти добруване.

Вибрациите предразполагат тялото да се потопи в дълбока релаксация и да се „рестартира“, като излезе от стресовия режим на забързаното ни ежедневие. Гласовете на инструментите хармонизират ума и подпомагат освобождаването от натрапчиви мисли, балансират емоциите и ти съдействат да се свържеш по здравословен начин с чувства, които са останали потиснати.

По време на сесията е възможно да потънеш в спонтанна медитация и да получиш осъзнавания за важни за теб ситуации и взаимоотношения, както и да достигнеш до недостъпни за рационалния ум решения на заплетени казуси. Или най-общо казано, да намериш път напред към бъдещето си.

Звучи интересно и полезно, нали? Заповядай да видим заедно как се случва магията!

За да получаваш известия за предстоящите събития директно в личната си поща, последвай ме в платформата Buy Me a Coffee (не се изискват регистрация и абонамент).

Заповядай и на индивидуална звукотерапевтична сесия, в която ще имаме възможност да насочим енергията на инструментите към тема, актуална лично за теб в този момент.

Към началото