Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Четирите елемента на живота: ВОДА. Поредица какаови срещи по пътя на сърцето

31 май 2023 @ 12:00 - 15:00

30 лв.

Каня те на едно вълшебно пътуване в света на невидимото – да опознаем четирите елемента, от които е изграден светът ни и които оформят живота ни. В четири последователни седмици ще се срещнем с Огъня, Водата, Въздуха и Земята. Ще ни водят сърцатата енергия на церемониалното какао и дълбокия глас на шаманския тъпан.
Тук обаче не говорим за знание, което може да се намери в учебници и енциклопедии – по-скоро ще търсим отговор на въпроси като:
– Кой съм аз във връзката си с този конкретен аспект от заобикалящия ме свят?
– Как той ме подкрепя и насочва в житейския ми път?
– Какъв е моят начин да подкрепя света около себе си – сега, когато го познавам по-добре и съм по-свързан с него?

В съвременния живот дотолкова сме привикнали информацията и отговорите да идват отвън, от други хора, книги, посредници от всевъзможен порядък, че за много въпроси не ни хрумва да потърсим знанието, което се крие във всеки от нас. А ние сме деца на вселената, телата ни са изградени от звезден прах и останки от галактически експлозии и съдържат цялата мъдрост, която ни е нужна. Остава само да се свържем с нея, да се вгледаме навътре и да почерпим директно от извора на знанието.

Кога:
24 май: Огън
31 май: Вода
07 юни: Въздух
14 юни: Земя
12:00 – 15:00 ч.

Къде:
в уютното пространство на „Сърцето“
ул. Бигла 44, гр. София

Обмен:
30 лв. за една среща
100 лв. за четири срещи

Можеш да се включиш за една или повече от темите според вътрешното си усещане. Подари си пълния цикъл преживявания и ще имаш възможността да въплътиш комплексно знание за проявлението на елементите в живота си.

Участието е с предварително записване на телефон 0888 399 727 (+Viber), не по-късно от 18 ч. на предишния ден, тъй като какаото се приготвя предварително според броя участници.

Какво ще ти е необходимо:
– нещо материално, което свързваш със съответния елемент – лична вещ или предмет, който да остане с теб и след срещата ни и да ти напомня за преживяното;
– по желание – плодове, ядки или други вкусотии, които да споделим след практиката.

Препоръки за подготовка:
– ден преди срещата ни се въздържай от алкохол и тежки храни;
– пий повече от обичайното количество вода в деня на събитието и поне още ден след това;
– сутринта пропусни кофеиновите напитки, а по възможност нека и закуската е само от плодове;
– заповядай десетина минути по-рано, за да се настаниш удобно и да започнем навреме.

С какво ни помага какаото в процеса на себе- и светоопознаване
Какаото отваря сърцето и ни позволява да изпитаме дълбока, чиста любов и връзка със себе си, с другите, със света и с всичко живо. По този начин то става наш приятел по пътя към по-ефективно проявление на онова, за което истински копнеем. Помага ни да видим ясно талантите и уменията си и как можем да ги вложим за най-висшето благо на всички; свързва ни по-силно с житейската ни цел. Освобождава съзидателната ни мощ, позволява ни да се отдадем свободно на вдъхновението и потока от идеи и да ги претворим — в думи, танц, музика или картина… Каквото ни е на сърце.
С негова помощ можем да превърнем знанието на ума в знание на цялото си същество. Да въплътим неща, които вече са ни известни, но все още не усещаме в дълбочина. Например, учението, че всички сме любов и че не съществува нищо друго, освен любов — какаото ни отвежда на път, по който можем да изживеем и почувстваме тази любов, блаженството, което тя ни носи, да изпитаме ниво на съществуване, което е само поток и единение.

Още за магията на какаото прочети тук:

КАКАО

За водещата:
Казвам се Ана Йорданова и се определям като търсач и изследовател на себе си, на своя вътрешен свят. Призванието ми е да те съпровождам, докато откриваш всичко онова, за което копнееш и което кара душата ти да пее. Да създавам за теб пространства за свързване – със себе си, с другите, със света…
И в груповите, и в индивидуалните си сесии използвам разнообразие от инструменти за себепознание и личностно развитие, медитация, шамански практики за изцеление на тялото и душата, звукотерапия, енергийно лечение и други. Потопих се за първи път в магията на церемониалното какао през 2018 г. и очарованието от тази среща постепенно се разгърна в път на лична, а в последствие и споделена работа с растението-учител.

Детайли

Дата:
31 май 2023
Час:
12:00 - 15:00
Стойност:
30 лв.
Категория за Събитие:
Събитие Тагове:
, , , ,
Уебсайт:
https://dropsofrainbow.com/cacao/

Организатор

Капчици дъга с Ана
Phone
0888399727
Email
ana@dropsofrainbow.com
View Организатор Website

Място

Сърцето
ул. Бигла 44
София, Bulgaria
+ Google Map
Към началото