Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Водена релаксация с тибетски купи

30 май 2023 @ 12:30 - 13:30

15 лв.

Заповядай на ежеседмична звукотерапевтична водена релаксация с тибетски пеещи купи и други свещени инструменти – един час, в който ще се пренесем отвъд обичайната реалност на ежедневието, ще се изкъпем в магичното вибрационно поле, създавано от инструментите, ще се пречистим и освежим.
Записване не е необходимо. Приемат се карти Multisport и CoolFit.

Защо да си подарим звукотерапия
Вълшебните звуци на инструментите ще ни пренесат в изменено състояние на съзнанието, което отваря възможност в нас да се активират лечебни процеси, засягащи както физическото, така и психичното и емоционалното ни добруване.
На този фон, напътствани от водещата ще преминем поетапно през различни точки от тялото и ще освободим натрупаното в него напрежение, ще му помогнем да се потопи в дълбока релаксация и да се „рестартира“, като излезе от стресовия режим на забързаното ежедневие.
По време на сесията е възможно да потънем в спонтанна медитация и да получим осъзнавания за важни за нас ситуации и взаимоотношения, както и да достигнем до недостъпни за рационалния ум решения на заплетени казуси. Или най-общо казано, да намерим път напред към бъдещето си.

Details

Date:
30 май 2023
Time:
12:30 - 13:30
Cost:
15 лв.
Event Category:
Event Tags:
, , ,
Website:
https://dropsofrainbow.com/sound-healing/

Organizer

Капчици дъга с Ана
Phone
0888399727
Email
ana@dropsofrainbow.com
View Organizer Website

Venue

Timshel Yoga
ул. Бреза 6
София, Bulgaria
+ Google Map
Към началото