Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Водена релаксация с тибетски купи

20 април 2023 @ 17:30 - 18:25

18 лв.

Заповядай на ежеседмична звукотерапевтична водена релаксация с тибетски пеещи купи и други свещени инструменти – един час, в който ще се пренесем отвъд обичайната реалност на ежедневието, ще се изкъпем в магичното вибрационно поле, създавано от инструментите, ще се пречистим и освежим.
Посещението е с регистрация в графика на Calma Yoga Studio:
https://tinyurl.com/calmayoga

Приемат се карти Мултиспорт, както и абонаментни карти на студиото.

Защо да си подарим звукотерапия
Вълшебните звуци на инструментите ще ни пренесат в изменено състояние на съзнанието, което отваря възможност в нас да се активират лечебни процеси, засягащи както физическото, така и психичното и емоционалното ни добруване.
На този фон, напътствани от водещата ще преминем поетапно през различни точки от тялото и ще освободим натрупаното в него напрежение, ще му помогнем да се потопи в дълбока релаксация и да се „рестартира“, като излезе от стресовия режим на забързаното ежедневие.
По време на сесията е възможно да потънем в спонтанна медитация и да получим осъзнавания за важни за нас ситуации и взаимоотношения, както и да достигнем до недостъпни за рационалния ум решения на заплетени казуси. Или най-общо казано, да намерим път напред към бъдещето си.

Детайли

Дата:
20 април 2023
Час:
17:30 - 18:25
Стойност:
18 лв.
Категория за Събитие:
Събитие Тагове:
, , ,
Уебсайт:
https://dropsofrainbow.com/sound-healing/

Организатор

Капчици дъга с Ана
Phone
0888399727
Email
ana@dropsofrainbow.com
View Организатор Website

Място

Calma Yoga
ул. Тинтява 84
София, Bulgaria
+ Google Map
Към началото