Подавам ти ръка

Думите по-долу написах и споделих преди година и достигнаха до доволно много хора. Тогава едва ли съм предполагала как ще се развие ситуацията и какъв ресурс ще ни е нужен, за да се справим с нея.

Днес отправям отново предложение за безвъзмездна подкрепа към всички вас, на които състоянието на света – както този навън, така и вътрешния ви – ви идва в повече и да го носите сами е непосилно.

Подавам ви ръка.
Да ви изслушам.
Да поканим на светло неизказаното във вас.
Да бъдем заедно в това, което е.
И да видим къде ще ни отведе то…

Свържете се с мен. Споделете и с други в нужда.

Заедно можем повече.

13 март 2020 г.

Живеем във времена на промяна. В някои периоди тя е по-осезаема от друг път – такъв период е и днешният. Отвсякъде ни препоръчват социална изолация, аз самата подкрепям и прилагам този подход.

Човекът обаче е „социално животно“ и има нужда от контакти, от споделяне, от подкрепа – особено ако изолацията продължи повече, отколкото сме склонни да понасяме с лекота.

Затова от днес и за неопределено време напред предлагам безвъзмездно подкрепа по телефон и чат за всички в домашна изолация, била тя принудителна или доброволна – и особено за онези сред вас, които живеят или прекарват голяма част от времето си сами.

Ако сте в подобна ситуация, свържете се с мен на лично съобщение. Споделете с приятели и близки, на които може да е полезно. Благодаря ви!

Слънце в сърцата и дъга в душите ви желая!

Повече за мен и подкрепата, която мога да предложа, открийте на главната страница на „Капчици дъга“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Към началото