АНА ЙОРДАНОВА: НАЧАЛО

КАПЧИЦИ ДЪГА

с Ана Йорданова

Пътят към радостта от живота минава през отвореното ти сърце.
Аз съм тук, за да те съпровождам по стъпките.

ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ

Казвам се Ана Йорданова и се самоопределям като търсач и изследовател – на себе си, на своя вътрешен свят, на радостта и красотата в света и в живота.

Призванието ми е да те съпровождам, докато откриваш всичко онова, за което копнееш и което кара душата ти да пее; да създавам за теб пространства за свързване – със себе си, с другите, със света…

Вече над десет години следвам съзнателно този зов в различни сфери от живота, както професионално, така и в личен план — и именно в този процес ме срещаш днес, в ролите ми на консултант по себепознание, личностно развитие и холистично здраве, звукотерапевт, изследовател на древни и съвременни практики за целение на тялото и душата, фасилитатор на трансформативни преживявания, спорадичен блогър, родител… и какво ли още не.

ЕТО КАКВО ТИ ПРЕДЛАГАМ

ЕНЕРГИЙНО ЛЕЧЕНИЕ

Необятната сфера на шаманизма ни предоставя, най-общо казано, медитативни практики, инструменти и ресурси за дълбоко навлизане в измерения, където границите на времето и пространството се размиват. Това ни позволява да изследваме необичайни аспекти на реалността и на вътрешните си светове, а също и да извършваме лечебна работа на фино енергийно ниво.

➥ повече

 
ЗВУКОЛЕЧЕНИЕ

Звукът на гонгове, тибетски купи и други вълшебни инструменти ни позволява с лекота да излезем от динамичния режим на ежедневието, да навлезем в дълбока релаксация на тялото и в изменено състояние на съзнанието. В нас се отваря възможност да се активират лечебни процеси, засягащи както физическото, така и психичното и емоционалното ни добруване.

➥ повече

 
КАКАО

Церемониалното какао е мощен фасилитатор на духовни преживявания благодарение на изключителната си сила да отваря сърцето. В най-чистата си сурова форма, то е могъщ и същевременно нежен помощник в работата ни със себе си, с вътрешния си свят.

➥ повече

 
ЦВЕТНИ ЕСЕНЦИИ

Цветните есенции са магия, която ни помага неусетно и безусилно да се свържем по-дълбоко със себе си и същността си. Нежните вибрации на цветята от колекцията „Капчици дъга в бутилка“ постепенно насищат телата ни и ни подравняват с висшите ни аспекти.

➥ повече

 
Чудиш се откъде да започнеш?

Разгледай предложенията според търсения формат на преживяване, чрез който ти се иска да се свържеш с радостта от живота - лично за теб, за малка група от съмишленици, за работното място или за по-големи събития (фестивали, ритрийти и други).

➥ повече

 

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ

Нашият най-голям страх не е, че сме неспособни. Нашият най-голям страх е, че сме неизмеримо могъщи. Нашата светла, а не тъмна страна, ни плаши най-много. Задаваме си въпроса: „Кой съм аз, че да бъда блестящ, неповторим, талантлив, фантастичен?“ А кой сте, за да не бъдете?

~ Мериън Уилямсън

КОНТАКТИ И ОНЛАЙН ПРОСТРАНСТВА

Към началото