ПО ПЪТЯ НА СЪРЦЕТО: НАЧАЛО

КАПЧИЦИ ДЪГА

с Ана Йорданова

Пътят към радостта от живота минава през отвореното ти сърце.
Аз съм тук, за да те съпровождам по стъпките.

ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ

Казвам се Ана Йорданова и се самоопределям като търсач и изследовател – на себе си, на своя вътрешен свят, на радостта и красотата в света и в живота.

Призванието ми е да те съпровождам, докато откриваш всичко онова, за което копнееш и което кара душата ти да пее; да създавам за теб пространства за свързване – със себе си, с другите, със света…

Вече над десет години следвам съзнателно този зов в различни сфери от живота, както професионално, така и в личен план — и именно в този процес ме срещаш днес, в ролите ми на консултант по себепознание, личностно развитие и холистично здраве, звукотерапевт, изследовател на древни и съвременни практики за целение на тялото и душата, фасилитатор на трансформативни преживявания, спорадичен блогър, родител… и какво ли още не.

ЕТО КАКВО ТИ ПРЕДЛАГАМ

ЗА ТЕБ

Избери от разнообразните индивидуални формати според нуждите на ситуацията, която преживяваш в момента. Независимо дали е свързана с емоционален или физически дискомфорт, дали търсиш решение на казус или яснота във взаимоотношения, или пък друго, разгледай предложенията или се свържи с мен за кратък разговор и ще подберем най-подходящото за теб.

➥ към предложенията

 
ЗА СЕМЕЙСТВО И ПРИЯТЕЛИ

Разполагаш с група приятели-съмишленици, с които желаете да се потопите в съвместно преживяване? Иска ти се да добавиш щипка магия към семейния празник? А може би има ситуация във взаимоотношенията ви, която бихте изследвали и разплели заедно и в защитена среда? Избери си сесия по твой вкус и ще я подготвя специално за случая.

➥ към предложенията

 
НА РАБОТНОТО МЯСТО

Специално разработени групови и индивидуални сесии за бърза и ефективна релаксация с цел облекчаване на неразположения, свързани със седящия стил на работа и динамичната офис-среда. В допълнение, практиките успокояват ума, възвръщат яснотата на мисълта и дават допълнителен заряд за ефективно справяне с текущите задачи.

➥ към предложенията

 
НА ТИЙМБИЛДИНГ, ФЕСТИВАЛ ИЛИ РИТРИЙТ

Приветствам съвместна дейност от всякакъв характер, доколкото е ориентирана по пътя ни към себе си. Разгледай базовите ми практики, свържи се с мен и ще открием как се допълваме, както и по какъв начин можем да сме си взаимно полезни. За сесии извън София също съм на разположение.

➥ към предложенията

 
Чудиш се откъде да започнеш?

Заповядай на безплатен телефон разговор, в който да се запознаем и заедно да установим как бих могла да съм ти полезна.

➥ запази час

 

ЕНЕРГИЙНО ЛЕЧЕНИЕ

ШАМАНСКА ЛЕЧЕБНА И ПРЕДСКАЗАТЕЛНА РАБОТА

Необятната сфера на шаманизма ни предоставя, най-общо казано, медитативни практики, инструменти и ресурси за дълбоко навлизане в измерения, където границите на времето и пространството се размиват. Това ни позволява да изследваме необичайни аспекти на реалността и на вътрешните си светове, а също и да извършваме лечебна работа на фино енергийно ниво.

Във времето на сесията каним водачи и помощници от невидимия свят и заедно с тях надникваме в аспекти на ситуацията пред нас, които при други обстоятелства остават скрити. По този начин можем да наблюдаваме и изследваме, да лекуваме в дълбочина и да освободим всичко онова, което стои на пътя ни към здравето и радостта от живота. След практиката ще обсъдим преживяването и ще очертаем насоки как да пренесеш получените дарове в реалността на ежедневието си.

Свържи се с мен и ще ти подготвя лечебна или предсказателна сесия, дистанционно или на живо, според твоите нужди и възможности, или следи календара за организирани кръгове.

КАКАО

ХРАНАТА НА БОГОВЕТЕ

Още в дълбока древност маите и ацтеките са използвали какао в церемониите и лечителските си практики. Съпътствани от духа на растението-лечител, шаманите са пътували до други измерения в търсене на прозрения и свързване с вечната мъдрост. Церемониалното какао е мощен фасилитатор на духовни преживявания благодарение на изключителната си сила да отваря сърцето. В най-чистата си сурова форма, то е могъщ и същевременно нежен помощник в работата ни със себе си, с вътрешния си свят.

В течение на церемониалната ни среща какаото отваря сърцето и ни позволява да изпитаме дълбока, чиста любов и връзка със себе си, с другите, със света и с всичко живо. По този начин то става наш приятел по пътя към по-ефективно проявление на онова, за което истински копнеем. Помага ни да видим ясно талантите и уменията си и как можем да ги вложим за най-висшето благо на всички; свързва ни по-силно с житейската ни цел. Освобождава съзидателната ни мощ, позволява ни да се отдадем свободно на вдъхновението и потока от идеи и да ги претворим — в думи, танц, музика или картина... Каквото ни е на сърце.

Повече за магията на суровото какао научи тук. Свържи се с мен и ще ти подготвя индивидуална или групова сесия според твоите нужди или следи календара за организирани кръгове.

ЗВУКОЛЕЧЕНИЕ

ГОНГ БАНЯ И ЗВУКОВИБРАЦИОННА ТЕРАПИЯ

В съвременния свят, особено в градска среда, сме стимулирани изключително да пребиваваме в главите си – дори грижата ни за тялото често минава през ума. Това ни носи не малко стрес, от който обичайно не знаем как да се освободим и просто продължаваме да поддържаме цикъла.

Звукът ни позволява с лекота да излезем от този режим, да навлезем в дълбока релаксация на тялото и в изменено състояние на съзнанието. В нас се отваря възможност да се активират лечебни процеси, засягащи както физическото, така и психичното и емоционалното ни добруване. Вибрациите достигат до точните места в тялото ни, които имат нужда от пречистване и хармонизиране, и стимулират завръщане към естественото ни състояние на здраве и цялостност.

Научи повече за магията на звука на специалната страница. Свържи се с мен за звукова сесия на живо по твой вкус, следи календара за организирани групи или поръчай запис сред предложенията по-долу.

Нощна гонг баня

„Творци на живота си“

Подари си космическа симфония, изключително подходяща за слушане по време на сън.

съдържание: запис от гонг баня, проведена на живо в София в нощта на зимното слънцестоене (22.12.2023); формат на файла: mp3; размер: 907 MB; продължителност: 6:16 ч.

➥ вземи

 
Звукова баня

„Безусловна любов“

Изживей сътворението на Вселената и почувствай в тялото си всичката любов, вложена в теб от Твореца.

съдържание: студиен запис на тематична гонг баня, последвана от тибетски купи и завършена с коши камбанки; формат на файла: mp3; размер: 120 MB; продължителност: 50 мин.

➥ вземи

 

ЦВЕТНИ ЕСЕНЦИИ

ТЕРАПЕВТИЧНА СИЛА ОТ ПРИРОДАТА

Когато преминаваш през предизвикателен житейски период, чувстваш се натясно в определени сфери от живота си, търсиш промяна във взаимоотношения, личен и професионален път или друго, всичко това може да се изрази в емоционално или физическо неразположение, в лутане и затруднения да продължиш напред. Понякога един разговор, едно човешко свързване се оказва точната подкрепа за теб в този момент – и именно това ти предлагам днес…

Цветните есенции са магия, която ни помага неусетно и безусилно да се свържем по-дълбоко със себе си и същността си. Нежните вибрации на цветята постепенно насищат телата ни и ни подравняват с висшите ни аспекти. В течение на разговора ще подберем точната комбинация от цветя, която да те подкрепи в процеса, през който преминаваш. Ще избираме сред цветята на д-р Бах, както и измежду магични есенции, приготвени лично от мен.

Научи повече за лечебните сесии и есенциите на специалната страница, свържи се с мен за консултация или поръчай избрана от теб есенция сред предложенията по-долу.

Цветна есенция от РОЗА

красота с присъствие

„Аз те водя по пътя на красотата - цъфтяща първо отвътре, после и отвън. Дарявам те с деликатността на цялостното и пълноценно присъствие. Помагам ти да очертаваш ясно личното си пространство с мекота и с категоричност.“

➥ поръчай

 
Цветна есенция от ЛЮТИЧЕ

капчици слънце в бутилка

„Аз събирам слънчевата светлина и я поставям в сърцето ти. Уча те да се освобождаваш от онова, което вече не ти служи и да отваряш пространство за новото. Помагам ти да станеш собствената си светлина по пътя на живота.“

➥ поръчай

 
Цветни есенции на д-р Бах

Избери цветята в своята комбинация на базата на личното ти проучване и разбиране за есенциите на д-р Бах.

Важно! Ако не познаваш принципите на работа с цветни есенции, препоръчвам ти да се свържеш с мен за консултация.

➥ поръчай

 

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ

ВОДЕНИ ПРАКТИКИ НА ЗАПИС

Нашият най-голям страх не е, че сме неспособни. Нашият най-голям страх е, че сме неизмеримо могъщи. Нашата светла, а не тъмна страна, ни плаши най-много. Задаваме си въпроса: „Кой съм аз, че да бъда блестящ, неповторим, талантлив, фантастичен?“ А кой сте, за да не бъдете?

~ Мериън Уилямсън

КОНТАКТИ И ОНЛАЙН ПРОСТРАНСТВА

Към началото